Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Tummen ner för spelshopping i Ullared

2 Skrivet av - 27 juli, 2007

Några tusenlappar fattigare men knappast några spel rikare har jag kommit hem från Gekås i Ullared. Sveriges största lågpris varuhus sägs det, men när det kommer till deras spelavdelning verkar det som om någon tyckte det var en lysande idé att samla alla skitspel och alla mer eller mindre dåliga licensspel på ett och samma ställe. Och priserna kändes inte som något att hurra över direkt heller. Det enda som jag tyckte kändes prisvärt var orginal ps2-kontroller för 159:-. En del återutgåvor av gamla pc-spel, t.ex Diablo och Age of Empires, kan man också få tag i till en helt okej prislapp.

Högar av husliga prylar, mat och en drös med strumpor fick följa med hem. Och en sjukt snygg skinnjacka för ynkliga 700 pix, så helt misslyckat var det inte. Förresten, vem handlar spel i butik nuförtiden över huvudtaget? Internet is teh shit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Trappski - 28 juli, 2007

Handla spel på lågprisvaruhus brukar inte fungera något bra. Just för att de bara har de spelen som går att sälja för låga priser. Dvs. spel som ingen köper annars och förr eller senare hamnar i rea hyllan eller spel som faktiskt fortfarande säljer men har funnits med så länge att de inte är så dyra.

Zquagmyer - 28 oktober, 2014

Köper Xbox-live Gold 12+2 mån där för knappa 450:- när jag brukade köpa 12månader för 499 i spelbutiken hemmavid… så det är ett plus iallafall. hehe
Men köper inga spel där som man inte kan köpa någon annanstans för samma pris.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp