Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Min spelhistoria i runda slängar

6 Skrivet av - 6 maj, 2008

Oj, nu har jag varit sådär upptagen igen. Jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen. Sitter och väntar på en maskin tvätt som står i badrummet och brummar så jag tänkte passa på att ta itu med en utmaning som jag fick från Konsolidering förra veckan. Så, frågan var hur många konsoler jag ägt i mina dar.

Jag måste säga att jag har fruktansvärt dålig koll på min egen spelhistoria. Så vi börjar baklänges och ser var vi hamnar.

Nu består min spelsamling av (såklart) min älskade 360. Egentligen skulle listan kunna sluta här och jag skulle vara nöjd. Men nåja, DS:en som är röd och svart, min rosa psp och min wii som mest står och samlar damm.

Få se, innan det bodde jag ju hemma. Då snyltade jag mest på min storebrors konsoler och spel. VI har delat spelintresset ändå sedan barnsben då vi fick en Amiga 500,  så  en hel del spel  har inhandlats gemensamt. I hemmet fanns allt man kunde tänka sig i spelväg. Gameboy, NES, SNES, N64, Megadrive, Master System, Playstation, PS2 och säkert ett gäng obskyra saker som jag glömt. Och PC såklart, aldrig i fokus, men alltid tillräckligt okej för att kunna lira de viktigaste spelen på.

Jag säljer inte grejer. Byter inte in grejer heller. Jag ser till att köpa spel som jag vill ha, därför finns det mesta ändå kvar.

Ja, det var väl kanske det. I runda slängar.

Nu ropar tvätten frustrerat och vill bli upphängd omgående. Tjing på er vänner!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

BuXXi - 7 maj, 2008

Amiga 500, det var tider det.

GameCube obskyr? ;)

Tommy Åslin - 9 maj, 2008

Ja Amiga 500 var en riktigt skön enhet. Kommer ihåg att jag grät när företaget gick i konkurs, då brorsan berättade att det inte skulle komma några fler spel till apparaten. Hehe.

Sen var jag så dum att jag sålde maskinen för 200 kronor. Visst kostar det inte några enorma summor att köpa en begagnad enhet, men att samla ihop alla spel jag helt glömt namnet på skulle bli en jobbig uppgift.

Gwellmyn - 9 maj, 2008

Ah, min härliga Amiga 500 står fint nerpackat hemma hos mina föräldrar. Hitta den gigantiska lådan med alla spel till den när jag var hemma senast. Undrar om den fortfarande funkar?

PellesReality - 10 maj, 2008

Jodå XBOX360 är no lika bra som den äldre XBOX varianten även om jag har svårt att förstå hur utvecklarna tänkte med tanke på hur maskinen flåsar hysteriskt även vid tomgång.

SamSam999 - 8 juni, 2008

Jag har alla konsolerna förutom PS3 och det finns en anledning eftersom att jag föredrar Xbox 360 och det kommer jag fortsätta att göra i resten av mitt underbara liv (Don´t forget) ingen kan någonsin övertyga mig om att Sonys konsoller är bättre… Dock har jag ju PS och PS 2 men de bara ligger och tar damm^^!… (Hahaha^^!)

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp