Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Bilder från Retro Gathering

1 Skrivet av - 28 september, 2008


RetroGathering alltså! I lördags pallrade vi oss iväg till Alviks Medborgarhus för att träffa likasinnade retrogamers. Jag älskar sådana tillställningar, det brukar alltid bli en lite mysig nostalgistämning. Var en hel del utsällare där, men det kändes mest som folk som plockat ihop lite ditt och datt ur sin spelsamling och lassat upp på sitt utställningsbord. Jag har lite svårt för sånt där spretigt och brett samlande, men däremot så fascineras jag av smala och inriktade spelsamlingar. Som killen där som hade samlat alla möjliga sorters Alice i Underlandet-spel, annars var det inget som direkt imponerade på mig. Många var också där för att sälja saker, så några fynd gick det säkert att göra. Men jag kom hem tomhänt så när på Guitar Hero Aerosmith-tröjan som kammades hem i musikfrågesporten.

Tyvärr gick jag hem en stund innan Pong-SM avgjordes, men det var faktiskt förvånansvärt spännande att se den där lilla pixeln sudsa fram och tillbaka på storbildsskärmen.

Klicka på bilderna nedan för att se dem lite större!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Yohanetsu - 30 september, 2008

Haha, ja Corel släpade dit mig … Pong SM var grymt :D

Nu blir det hårdträning tills nästa år för då ska jag vinna! Måste bara få tag på ett Pong först …. :P

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp