Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Hideo Kojima på Webhallen

9 Skrivet av - 22 november, 2008

081122_hideo_1Idag gjorde självaste Hideo Kojima ett litet besök på Webhallen för att möta fansen och sätta kråkor på folks spelfodral. Hur man är funtad i huvudet när man ställer sig och börjar köa halv tre på natten för en autograf är mig obegripligt, med grabbarna och tjejerna längst fram i kön verkade glada. Minusgraderna till trots.

Jag skulle ju ändå hämta ut mitt headset och bestämde mig för att hänga kvar en timme och kika när signeringen drog igång. Stämningen var härlig och jag sprang in i massa vänner jag inte träffat på länge och en och annan cosplayare fanns också på plats. Om jag inte är helt ute och seglar var en av dem det självaste Jenni Källberg iförd en dundersnygg Raiden-outfit. Som hon dessutom plockade hem en life-size Solid Snake-staty för genom att vinna cosplay-tävlingen.

Ta en kik på bilderna nedan, där finns även lite kommentarer från mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Hampe - 22 november, 2008

Tråkigt att de flesta bara tog Metal Gear dock! Stan64 gjorde rätt, men ett brev till en kompis och nu har jag ett Zone of the Enders: The Second Runner på väg hem till mig med autograf och hela kitet. Tur att man har vänner <3

Moroten - 22 november, 2008

De där två blonda killarna vet jag vilka det är.
Det bor på samma ställe som mig

SimMa - 22 november, 2008

mycket trevlig dag :P

xboxflickan - 22 november, 2008

Hampe: Jasså? Man tar väl det som är ens personliga favorit antar jag? :)

Moroten: Jasså? i Skövde eller?

Hampe - 22 november, 2008

Visst, man tar ju sin personliga favorit, men jag tror att väldigt få har spelat något annat som Hideo producerat vilket, jag själv, tycker är lite tråkigt. Är väl snarare så jag ser på det. Hörde att det var någon kille som inte ens spelat spelen som kom dit för att få ett nytt MGS4 signerat av Hideo.

Ted - 22 november, 2008

Jag fick mitt SNatcher (mega cd) signat OCH tjejen min fixade sign på Z.O.E åt min bror ^^ *NÖJD*!

Lando - 23 november, 2008

Fin jävla dag det där, och kul att ses igen eftersom det var ett tag sedan. Alltid kul när vi drar ihop gänget, även om det bara blev en timme!
Bra bilder också, haha. Underbart var det. Fast lite kyligt.

Zippans brorsa hette ju Lukas, fast vet inte om det var med c eller k. Och du hette Young Rikku menbytte till Rikku ungefär då jag trillade in på Superplay.net, vill jag minnas.

Och ey.
Dödsfrågan.VILKEN Lando är det på närbilden??
Muha!

(Det är inte mitt ex btw, det var det jag fixade signerat åt Hana och Kenta ;P)

Vad gäller favoriter och alltmöjligt har jag lirat typ allting han gjort, men tycker liksom inte att vare sig Policenauts, Lunar Knights, Zone of the Enders, Boktai eller orginal metal Gear-spelen är bättre saker att få signerade än de spel som faktiskt gjorde killen känd. Och de som är de bästa han varit inblandad i också. Så, woo.

Hade dock hellre tagit signaturen på en poster jag har här i rummet, men en policy är ju en policy.

Anonym - 23 november, 2008

Hade jag haft mgs 1 eller Metal gear till MSX så hade jag fått de signerade, men nu hade jag ju inte det (jag lånade MGS1 & 2 av en polare) så det fick bli 4:an

David - 24 november, 2008

Det fick bli MGS4. Att ha ett nysignerat MG till NES spelar ingen roll. Att ha ett signat vid releasen däremot, det hade varit något…

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp