Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Fable II för 349:-

16 Skrivet av - 19 december, 2008

081219_fableiiMycket shoppingtips på sistone, särskilt från game. Och jag som inte ens är mutad :O

Anyhow, den här helgen är det Fable 2 för 349:- spänn. Billigt! Såg även att discshop tar 349 för Prince of Persia, också det ett kap ju. Men det verkar bara vara idag, så det gäller att bestämma sig snabbt!

Saker och ting är superröriga just nu, och det är lite hektiskt så här inpå julen, bara så ni vet om inläggen verkar kortare och lite mindre amitiösa än vanligt. Jag har bara lite andra saker som måste styras upp också. Igår fick jag förresten en hel drös julklappar och julkort. Fantastiskt fina och jag ska försöka fixa upp bilder så fort jag får några minuter över och har kameran till hands.

Och ett fint mail! Jag hoppas inte avsändaren misstycker, men det här dök upp i inkorgen igår:

”Ville bara tacka för en bra hemsida som dagligen skänker mig glädje, det är alltid ett rent nöje att gå in på din sida och kolla om du skrivit nya inlägg och sedan läsa dessa!”

Så idag försöker jag glömma all stress och gotta mig i den egoboosten. Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Lando - 19 december, 2008

Oj, det var an inget dåligt pris… varit smått sugen på det där spelet ett tag, men å andra sidan.. tidskrävande lir, la?
Hm, hm. Vi får se o.o

Förresten. Ang. julkort så mailade jag dig en scannad version av det igår ;D

iJoel - 19 december, 2008

Det var jag som skickade mailet till dig, vad roligt att du publicerade det på sidan :)

God Jul!

Gnoit - 19 december, 2008

Synd att man redan har collectors (inte för att collectors var värt pengarna).

Fuffens - 19 december, 2008

Blev en beställning på Prince of Persia direkt. Tack för tipset!

Lucas - 19 december, 2008

Var ett tag sen du skrev om Prinsen av P. Är det värt ett köp månne? Eller ska man vänta ett halvår och haffa det för en hundring på tradera?

Anna S - 19 december, 2008

Jag tycker att det är superbra att du postar tipsen om billiga spel, när man är student så har man tyvärr inte råd med alla nya spel till fullpris…

Malmer - 19 december, 2008

Angelica har inte spelat det (Prince of Persia) ännu vad jag vet…hon har iaf inga achievements, vilket typ man får ganska med en gång. För mycket Left 4 dead kanske… :-)

Spelet är iaf kul och här är min positiva recension (shameless plug):
http://spel.malmer.nu/index.php/2008/12/recension-prince-of-persia/

För en annan, mer negativ, bild av spelet kolla på eurogamer (6/10) eller Gamereactor (7/10) eller lyssna på senaste spelradion. Personligen så anser jag att man verkligen missar något om man inte spelar spelet.

Metacritic ligger på 83 i skrivande stund.

Fuffens - 19 december, 2008

Malmer: Känns fel om 7/10 är en ”negativ” bild av ett spel. Jag förstår varför du tycker det, men betygsinflations FTW liksom?!

Det jag har sett av spelet hittills (i Spelfredag) så kändes det som Price of Persia meets ICO (fast med en onödigt stöddig prins i huvudrollen). Nåja, jag ska iaf borra ned mig i soffan med det under julens lediga dagar och bara glömma livet för en stund. Det är mitt mål i alla fall.

Lucas - 20 december, 2008

Malmer: Hm, det låter som ett helt ok lir – men inget jag skulle lägga mina julklappspengar på för tillfället.

Jag tror jag kollar upp det framöver under en speltorka. Så gjorde jag med Skate, vilket inte var helt fel. Kan vara skönt att suga lite på godsakerna och inte hetsköpa bara för att..

Malmer - 20 december, 2008

Fuffens:
Jag sa ”mer negativ”. Inte att det var totalsågning. Bara mer negativ än mitt betyg. Sen tyckte jag gamereactors betyg lästes mer som en 8:a, medan eurogamers kändes nästan som en 5:a när man läste det. Spelradion var väl typ en 6:a skulle jag gissa. Vilket helt klart är mer negativt än min 9:a.

Kort: Om man godtar att ett spel inte behöver utmaning, utan enbart kan vara en upplevelse, så kommer man gilla Prince of Persia. Annars kommer man inte alls gilla det.

Malmer - 20 december, 2008

Men betyg är bara en siffra, så det är egentligen inte så noga. Och betygsinflation är verkligheten tycker jag nog. Men jag är inte främmande till att spela spel som får låga betyg, då det ofta handlar om smak. Jag gillade t.ex. Infinite Undiscovery, ett spel som inte alltid har fått superbetyg. :-)

Joakim Ericson - 20 december, 2008

Nu är xboxflickan sponasrad av game det ser man ju klart! ^^

Joakim Ericson - 20 december, 2008

Ja betyg på spel är inte allt Gear of War 2 fick bra betyg med det var lika tråkig som ettan! :P blir Halo 3 som håller Nr1 på spel listan fortfarande. undar när det ska komma något spel som kan slå Halo 3! ^^ FPS spel allså!

Lucas - 20 december, 2008

Jokakim: Nu har det brunnit i skallen på dig! GoW2 förtjänar minst en 11, det är ju bara så bra!

Halo 3 är å sin sida det sömnigaste spelet sedan Skåne blev svenskt och förtjänar inte på långa vägar sina höga betyg.

Är det inte härligt att alla tycker olika så säg?

Malmer - 20 december, 2008

Två ord: Mass Effect.

jonte - 14 mars, 2010

inte smart!!! du skulle ha beställt från elgiganten.se där kostar det 149!! n00bz

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp