Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Chris, din tease!

6 Skrivet av - 26 januari, 2009

Jag har varit på bio idag! I taket lyser stjärnorna, en ungdomsfilm baserad på en bok skriven av en mycket duktig tjej från samma lilla småländska håla som jag. Lokalpatriotism ftw!Förutom att jag, som vanligtvis är lite av ett stoneface, lipade mig igenom filmens sista del. Snörvlande hulkningar var inte långt borta när tårarna rann nedför kinderna, och övriga salongen hakade på. Varför såg jag inga såna vettiga filmer när jag var tonåring? Jag tittade på saker med mycket blod och konstiga spöken.

Anyhow, ett litet mail väntade i inkorgen när jag kom hem där Mattias påminde mig(tack!) om Resident Evil 5-demot som kom idag. Har man inte sneakat till sig det japanska demot sedan tidigare och hunnit tröttna är nu ett jäkligt bra tillfälle att provspela lite Resident Evil 5, om man har guldmedlemskap på live vill säga. Annars får man nog snällt vänta en vecka eller så.

Spännande med demo! Men ärligt talat är det ju mest smärtsamt hur man bara får spela en bit och sedan tvingas vänta nästan två månader för att få hela kakan. Jag vill ha Chris. Nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

TehFnoRd - 26 januari, 2009

Men jag hinner juh inte RE 5 demo nu! Fastnat i Fable II och MSG 4!!!! oO

Genma - 26 januari, 2009

Är det bara jag som suger för att jag inte spelat något av Resident Evil-spelen innan, eller är ”Allmän sammankomst”-banan svår? Och det är lika drygt att hålla rätt på sin partner som när man guidade gisslan i Dead Rising. :P

Lunandrez - 27 januari, 2009

Blev påmind av en vän också om demot, hade konstigt nog glömt bort det. Inte testat det allt för mycket, det mest p.g.a. att jag precis som du är väldigt sugen på fullversionen av spelet, och man vill ju inte gärna ha kört igenom några delar av spelet redan på förhand. Tror f.ö. att jag måste vänja mig vid Xbox 360-kontrollen till ett spel i stil med RE4, i och med att man använde GameCube-kontroll back then. Men ja, trevligt demo. :)

Pablo Money - 27 januari, 2009

”I taket lyser stjärnorna” var en fantastisk bok, och jag ser väldigt mycket fram emot filmen. Ska komma ihåg att ta med en kartong kleenex – jag grinade decilitervis i slutet på boken och är redan från blödig nog för att gråta en skvätt på bio då och då.

RE5-demot såg fint ut. När fyran kom fantiserade jag om en uppfäljare i samma anda som utspelade sig i en dammig afrikansk setting, så jag kan ju inte klaga på att förutsättningarna inte motsvarar mina förhoppningar. Ska dock se till att prova co-op innan jag lämnar ifrån mig ett omdöme.

Christofer Martin - 27 januari, 2009

Chris här, kanske inte vad du önskade dock. :-) Jag tycker att du verkar gråta åt rätt saker. Sist jag verkligen kände tårar och en klump i halsen var återföreningsscenen i Sagan om ringen 3. Jag skäms att jag började gråta över något så grabbigt. Shit, demot är ute?! Tänkte spela Gears ikväll med Peder men jag måste kanske tänka om!

Xboxflickan - 27 januari, 2009

Genma: Haha, jag ser mig lite som en RE-virtuos, och jag har också problem med den. Knepigt och klurigt, det gäller att båda sköter sig om man co-opar!

Lunandrez: Ja, gckontrollen låg skönt i händerna! Men jag gillar ju xbox 360-kontrollen också… :)

Christofer Martin: Haha, inte riktig trätt Chris nä :P Heh, ja, såna blödiga filmstunder är det svårt att inte bli lite tårögd. Jag ska spela demot nu iaf ^^

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp