Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Så många spel

24 Skrivet av - 16 januari, 2009

Så lite tid!

Jag sitter här med högar av spel och vet inte vad jag ska börja. Dead Space måste ju verkligen få den uppmärksamheten det förtjänar, och Left 4 Dead har ju fortfarande två kampanjer som står obesegrade på expert och Fallout 3, som jag längtar! Sen borde ju Lara få en till chans i Tomb Raider Underworld faktiskt… Sen har jag en drös med bra wiispel som måste spelas. (ja, det finns tillräckligt många bra wiispel för att bilda en drös!) I vilken ände ska man börja?

Igår startade jag en ny karaktär i Fable II dessutom. Jag försökte spela med min gamla men jag kände liksom inte igen henne, och allt kändes avigt. Den här gången ska jag hålla mig från alla pajer och gå på en strikt selleri-diet, så man slipper dra xxxxl i rustning och dundra fram över Bowerstones torg somom man vore Godzillas lillebror. Men jag undrar lite om Knothole Island, ska man spela igenom spelet färdigt först och sen köpa expansionen eller ska jag köpa den redan nu?

Ni kommer väl ihåg min första Fable II-karaktär?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Thermoptic - 16 januari, 2009

Ja det är inte lätt sitter själv med en hög spel som måste spelas igenom, Persona 3 och 4, och även en hög spel som man är mitt uppe i som Okami, Windwaker och Xenogears.. men jag kan inte ha för många spel igång samtidigt så nu satsar jag 100% på Fallout 3.. helt underbart spel! Men ja.. för lite tid helt enkelt.

Joakim - 16 januari, 2009

Det där med att ha många spel på hög känner jag igen. Mestadelen av de som släpptes i höst ligger kvar för att jag har spelat fallout som en tok. Har ingen aning om hur jag ska ha tid att spela igenom alla.

Malmer - 16 januari, 2009

Glöm inte Prince of Persia på den listan också. Du har mycket att spela framme i vår i tomrummet efter att du klarat RE 5 och inga bra releaser finns.

D - 16 januari, 2009

Du borde lätt slänga allt åt sidan för att iaf ge Fallout 3 en chans. Det är ju ändå årets spel. Snart börjar DLC-episoderna ramla in dessutom så att dra igång det nu känns som perfekt timing :)

Det är inte ett spel för alla men risken finns att man blir kär.

Xboxflickan - 16 januari, 2009

Thermoptic: Nä, fallout 3 är nog det jag är allra mest taggad på just nu faktiskt. Men det måste jag verkligen satsa på att spela helhjärtat utan avbrott. Så jag spar nog lite till på det.

Malmer: mmm… RE5… Men PoP ska få sig en svängom förr eller senare, var så säker! ;-)

D: Fast det känns som att man likaväl kan vänta till den sista DLC-episoden kommer, det är väl inte förren då de faktiskt höjer levelcapen?

Christofer Martin - 16 januari, 2009

Känner verkligen igen det där. Jag var lite panikslagen men har lyckats få ihop de flesta spel jag ville ha, som Mirrors Edge, Fifa 09, Far Cry 2, Midnight club: LA, Fallout 3, Gears 2 osv. Saknar Dead Space och NHL 09 på min höst/vinter-lista.

Snart kommer ju Halo Wars, Resident Evil 5 och Street Fighter IV och jag har inte ens hunnit spela igenom Banjo Kazoiee: Nuts & Bolts än! Buäääh!!

Jag spelar i alla fall inte WoW. Då hade jag inte haft tid till något…

Christofer Martin - 16 januari, 2009

Nej! Nu kom jag på att jag har Fable II också!

Dagens i-landsproblem.

gamingmama - 16 januari, 2009

Mm jag har också en massa spel som ligger och väntar på mig :O Vad ska man göra!? Tänkte ta ett spelmaraton i helgen och se hur mycket jag hinner med, hehe

För mig så ligger PoP och väntar på att spelas igenom helt, liksom Knothole Island, och tänkte hinna med Deadspace, och så vill jag ju spela igenom Bioschock (som jag inte provat :) bäst att spela innan tvåan kommer)

Sen har jag call of duty kvar också, och Fallout 3 borde jag hinna med här nån gång… Hm.

Känns lite orealistiskt att hinna med allt, och i slutändan så sitter jag bara och spelar multiplayer ändå. Kanske får dra ner på mitt gowande ;)

BuXXi - 16 januari, 2009

Hmm, så mycket tid, så lite spel och ändå spelar jag dom inte. Har Okami och Banjo Kazooie Nuts & Bolts liggandes i princip ospelade. Bara sover bort hela dagarna istället :/

Sammy Nilsson - 16 januari, 2009

Jo det är svårt. Jag vet själv. Många biliga och niceiga spel därute som man vill ha men man måste ju självklart ha tid att spela dem också! Det är just det man saknar! Helgerna vill man ju spendera på annat än spel men det är bara då man har tid också. Ska böra på Guitar Hero World Tour, Rock Band och Rock Band 2 som jag ganska så snart ska komma hem till mig.

Anonym - 16 januari, 2009

Dead Space är fantastiskt. Jag har spelat två kapitel än så länge (köpte det för nån dag sen). Sjukt bra… Men jag sparar det till nätterna när bara jag är vaken och det är mörkt i rummet. :D

Meroigo - 16 januari, 2009

Oj. Det var jag som var ”Anonym”. Glömde fylla i namnfältet och så. :P

TehFnoRd - 16 januari, 2009

Verkar som alla sitter lite i samma sits efter den fullspäckade höst/vinter release-nojjan signerad -08.
Har präcis avslutat en mastodont genomkörare av Fallout 3.
Är väldigt glad att jag och polarn har klarat oss igenom GoW 2 co-op nyligen. (Nån som vet ett bra sätt att tvinga nån att köpa en 360 så man slipper köra co-op splitscreen? ;) )
Har Prince of Persia och Dead Space som ligger och rycker i hyllan… Och Mirrors Edge är jag kanske halvvägs igenom…
Och Little Big PLanet behöver min kärlek, och jag behöver göra en Baloon Fight bana! :D
Just fan Saints Row 2 sitter också på hyllan å sammlar damm.
Och så har jag präcis börjat på Metal Gear Solid 4. oO
+ slöspelande av Super Mario Galaxy.
It’s crazy I tell ya’ll!!!
Btw nåt bra Wii spel att rekomendera någon?

misterost - 16 januari, 2009

ah, gott att man inte har något planerat förens till sommaren.. gott om tid för spel xx;>

Anna S - 16 januari, 2009

Haha, det är väl ett ständigt problem det där att aldrig ha tid med alla spel man vill spela?
Själv lägger jag all min tid och energi på Fallout 3 för tillfället. Ska försöka hålla tassarna borta från allt annat jag vill spela, annars kommer jag aldrig bli klar.

D - 16 januari, 2009

XBF: Jajo.. det har du ju tyvärr rätt i.

Jag har alltså velat i en veckas tid över vilket spel jag ska spela härnäst, men nu känner jag att jag borde lägga min F3-omspelning på is i två månader.

Här försöker jag ge råd och så blir jag drabbad av det här (löjliga)dilemmat själv. Just snyggt!

Gwellmyn - 16 januari, 2009

TehFnoRd> Skulle faktiskt föreslå Disaster: Day of Crisis till Wii. Kanske inte världens häftigaste spel, men helt klart värt en genomkörning.

TehFnoRd - 17 januari, 2009

Gwellmyn> Tack för tipset. Har faktiskt stått å hållt i det flertalet gånger i affärn. ^^

Pablo Money - 17 januari, 2009

Ja, snart blir det ju dags att ta sig an Expert på allvar i L4D. Vilka kampanjer har du klarat? Mitt första försök, tidigt i L4D-karriären, var en evighetslång omspelning av första delen av Blood Harvest. Kändes sådär lagom patetiskt.

Xboxflickan - 17 januari, 2009

TehFnoRd: Det kommer en lista med mina bästa wiispel snart!

PAble Money: Heh, jag har klarat de första två kampanjerna på expert än så länge. det tar sin lilla tid och kräver ett piggt och bra team!

1apa - 18 januari, 2009

Jag hatar tid!

affe - 19 januari, 2009

Det kom otroligt många bra spel i höst!
För mig var Dead Space ett ”Bara-lite-till”-spel.
Klarade av det ganska snabbt! Funderar att köra en andra gång också och bara använda första vapnet :) Men det finns så många andra spel som måste spelas!

Xboxflickan - 19 januari, 2009

affe: Argh, Dead Space måste jag verkligen spela. Men just nu känns allt som är potentiell Fallout 3-tid bortkastad om den inte spenderas med Fallout 3. ^_^

Maiza - 15 februari, 2009

Jag hade redan spelat klart det när Knothole Island kom ut. Men jag har inte spelat igenom Knothole än. För jag tänker att jag måste spara lite uppdrag till en regning dag och så att jag har lite att göra tills nästa uppdatering :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp