Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Tillbaka till vardagslunket

13 Skrivet av - 4 januari, 2009

Imorgon är det tillbaka till jobbet och mitt lilla jullov är slut. Slut på sena kvällar, sovmornar och mammas hemlagade mat. Men ni vet väl också vad tillbaka till vardagslunket betyder? Mhm! Imorn är det jag som bänkar mig framför xboxen och spelar Left 4 Dead!

Men lite spel har jag ju hunnit med trots bortresandet. Professor Layton och jag har försökt lösa mysterier, och jag har slitit mitt hår över det där förbaskade pusslet med bitar som ska skjutas så det blir en bild av ett äpple. Jag kan bara inte få till det! Och hur sjuttsingen ska jag kunna veta vad passare heter på engelska? Utöver dessa små frustrationer är spelet givetvis precis så fantastiskt som jag och alla andra har sagt.

Och igår! Igår ni, blev det Rock Band och Buzz med ett härligt gäng på åtta man. Jag trummade någon låt på hard, plkockade några på bas och gitarr på hard också och kände mig fruktansvärt nöjd. Tyvärr glömde jag i all min iver både profilen och kameran hemma, men jag hoppas att någon förevigade Jonas Beastie Boys-imitation för den var 100% fantastisk! Under kvällen smet jag iväg till datorn en stund för att kolla bloggen(duh, beroende…) och plockade fram lite gamla ”gissa spelet”-pussel och lät folk sätta sina spelkunskaper på prov. Alla var inte lika kaxiga efteråt om jag säger så… Hähä. Mycket lyckad kväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Malmer - 5 januari, 2009

Buzz? Vad är detta? Otrogen mot Scene-It? :D
Vad skall alla som anklagade dig för att vara fangirl säga nu när du blivit lekstationsflickan istället?

mister ost - 5 januari, 2009

Hahah, Buzz är ju klockrent Malmer – vet inte om det är helt sant men visst går det rykten om ett som kommer(har kommit) till PS3 nu som har alla kategorier i ett och samma spel, sound awsome imo.

Sen att du ska tillbaka till vardagslivet igen gör inte mig mycket, äntligen får jag någon att slakta zombies med igen.
Hf. ;>

Therés - 5 januari, 2009

Åh, vad skönt att du kommer tillbaka. Jag måste leva spelbicuriously genom dig tills Kärleken kommer hem igen.

Ps. Compass! Ds.

Gwellmyn - 5 januari, 2009

I sådana fall, som med Professor Layton, är det inte fusk att faktiskt slå upp ordet i ett engelskt lexikon.

Spenatpojken - 5 januari, 2009

Inte så relaterat, men vilka konsoller äger du Angelica, förutom den där krysslåddan?

Xboxflickan - 5 januari, 2009

Therés: Tack! Nu jäklar ska jag lösa pusslet! :)

Jag var tvungen att google ”spelbicuriously”, men google säger att det inte finns. Jag tror att du just har uppfunnit ett ord :O

Spenatpojken: Äger och äger, det är ju en tolkningsfråga! När jag var liten delade jag en del konsoler med min bror, och snyltade helt enkelt på några som han köpte. Sen har plats och tidsbrist gjort att det mesta i retroväg står kvar hos mina föräldrar ändå.

Så i lägenheten finns bara Xbox 360, Wii, DS lite och psp. Hade det inte varit för att de plockat bort bakåtkompabiliteten på ps3:an hade jag nog köpt en sån också för att kunna spela alla mina ps2-spel utan att behöva ha ett gäng ps2:or i hyllan (har spel av blandade regioner). Så tills jag köpt en egen får jag gå hem till kompisar och snylta när jag är ps3/ps2-sugen.

Joakim Ericson - 5 januari, 2009

Lol du som sa att du inte troligen skulle ha tid att spela! ^^ :P när jag frågade om vi skulle spela Castle Crashers! :P i så första jag sr när du är på xbox L4D så svara du nite enns på min Party invite! :P så jag kunde fråga varför du inte jonia mig i spelt. Hade god tagit svaret ” För att jag är så himla sugen på L4D” men att bara inte svara på inviten eller skriva brev till backa känns lite tråkigt! :(

mister ost - 6 januari, 2009

Joakim, vet inte säkert hur läget ligger till just i detta fallet, men som du säkert vet med tanke på att du själv spelar L4D så finns det inte jätte mycket tid att stanna spelet och skriva ett medelande, om man ens ser att man får ett i slaktens hetta. ;>

Therés - 6 januari, 2009

Jag är för härlig!

Xboxflickan - 6 januari, 2009

Joakim: Du frågade ju dagen innan om jag ville spela Castle Crashers, och jag svarade då att jag troligen inte skulle ha tid. Jag hade ju bestämt sedan innan att jag skulle spela Left 4 Dead med Tobias.

Precis som mister ost säger är L4D lite för hektiskt för att man ska hinna skriva meddelanden under tiden man spelar. Min friendlist är full, många vill spela med mig och ag får rätt mycket meddelanden och party invites, jag hinner tyvärr inte alltid svara på alla. Sorry!

Gnoit - 6 januari, 2009

Säg till om ni ska spela Castle Crashers, för jag hade gärna kört med dig Xf.

Joakim Ericson - 7 januari, 2009

ok tack då vet jag hur det ligger till! ^^

Joakim Ericson - 7 januari, 2009

och föresten ”mister ost” hur visste du att jag spela Left 4 Dead? Jag har ju den på Steam och inte Xbox 360! :P

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp