Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

53,595 är ganska många.

18 Skrivet av - 22 februari, 2009

53,595 zombies ska man ha ihjäl för att få achievmenten ”Zombie Genocidest” i Left 4 Dead. Jag har en bra bit kvar, men förr eller senare måste det ju hända!

Finns det något bättre spel än Left 4 Dead när man är på dåligt humör? Så skönt att bara koppla bort och slakta zombies. Förut brukade jag föredra att köra Mercenaries-läget i Resident Evil 4, men det måste man ju låsa upp och jag har ingen save så Left 4 Dead duger utmärkt vid tillfällen som dessa när man samlat på sig en himlans massa ilska och frustration.

Förresten, ni har väl inte missat helt briljanta ”Hey Ash, whatcha playin?”?. Här finns ju dessutom en skönt kul L4D-episod!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Fuffens - 22 februari, 2009

Left 4 Dead är helt fantastiskt faktiskt. Vi gick ihop ett gäng polare och köpte för ett par veckor sedan, har lirat co-op över Live sedan dess regelbundet. Hjärndöd action som passar perfekt efter en hård dag på jobbet. Det enda som jag är sur på är att Valve vägrar fatta potentialen i att släppa fler kampanjer för nedladdning. Bara fyra stycken i originalutförande är egentligen väpnat rån, men jag skulle gladligen punga ut med extra 800p per kampanj om dom skulle börja pumpa ut. Fattar inte varför dom inte gör det, upplägget finns ju redan där.

samson - 22 februari, 2009

haha, jo det är perfekt för det.

hade skoj igår, spelar gärna nån mer gång, med tiden kanske jag blir lite bättre också så ni slipper plocka upp mig hela tiden. =)

samson - 22 februari, 2009

@Fuffens: oroa dig inte, Valve kommer med största sannolikhet utöka kampanjerna så småningom. Det handlar nog mest om att de är perfektionister och vill inte släppa något förrän det känns perfekt.

Toldwood - 22 februari, 2009

Ja det är väl det eller Rage Against the Machine som funkar bra då :)

gamingmama - 22 februari, 2009

Mm, det är många, men inte lika många som dom där 100,000 man ska plocka i Gow2 :/

Var riktigt sugen att hoppa in och lira lite L4D här för nån dag sen med dig. Du får skicka nån inv om dte blir plats över så kanske jag inte kan låta bli ;) hehee

Xboxflickan - 22 februari, 2009

Jag såg ju att du spelade CoD och vågade inte störa. Men nästa gång tjongar jag ivägen invite :)

Kristian Johansson - 22 februari, 2009

Earth Defence Force 2017 är bra att spela när man är på dåligt humör, i det spelet är man ju ett massförstörelsevapen i en stor stad där man har total frihet att hämningslöst förstöra allt i sin väg med galet explosiva bomber och annat kul!

Hamsternator - 22 februari, 2009

Tja är man på dåligt humör så finns det två vägar att gå för min del. Antingen så mycket brutalt våld som möjligt (gärna från monster) eller så sockersött som det bara går utan att jorden imploderar. Våldet är dock en liten bit mer attraktivt så där brukar jag hamna, speciellt om man får chansen att slita någon i stycken utan hjälp av skjutvapen.

Menar, det är sjukt mycket mer tillfredställande att slita av någons arm än att skjuta honom i huvudet ;D

Vattenvargen - 22 februari, 2009

Jag spelar helst GoW på easy om jag är på skadeglatt humör.

Att spela samma spel, fast på insane, får en att bli mordisk.

Joakim Ericson - 22 februari, 2009

Halo 3 slår allt! den funkar att spela när som hälst! Älskar Dubble Weekends nu i helgen var det Svärd och Hammare som gällde! ^^

pablomoney - 22 februari, 2009

Påminns om att jag inte har spelat L4D på… tre veckor? Uhh. Jäkla liv att ta tid från tevespelandet. Det är nog snart dags att ge sig in i kampen igen.

Ina - 23 februari, 2009

Shit vad brutalt det låtr när folk skriver såhär. ”det är sjukt mycket mer tillfredställande att slita av någons arm än att skjuta honom i huvudet” :D Ahwell, jag är likadan och Left 4 Dead är helt awesome. Dock gillar jag faktiskt mest att vara Infected!

Antalet zombies är ju taget från Dead Rising. Det tyckte jag var superkul xD

Xboxflickan - 23 februari, 2009

Haha, tack för tipsen allaihop :D

Ina: Inte riktigt. Det är faktiskt en mer zombie i ”Zombie Genocidest” än i achievmeneten ”Zombie Genocider” i Dead Rising :D

Joakim - 23 februari, 2009

Mm det påminner mig om att jag måste börja ta 1000/1000 i dead rising innan tvåan släpps.

Ina - 23 februari, 2009

Jo, men det är fortfarande taget därifrån :D Invånarna… + Frank kanske? ;)

Björn Trondset - 24 februari, 2009

Jag är sugen på att skaffa L4D men inte bestämt mig vilken plattform än. PC eller krysslådan. Personligen förerdrar jag xbox (kunna slacka i soffan på kvällen). Men jag har några polare på PC… fast jag vet inte. Vore kul att testa först, men jag hittar ingen demo.

Ha en trevlig dag.

Xboxflickan - 24 februari, 2009

Ina: Ja, absolut, det är väl en fin liten adjektivböjelse dom har fått till ^_^

Björn Trondset: Eftersom det är rätt värdelöst att spela Left 4 Dead helt själv så skulle jag nog fundera på om PC-versionen var du. Eller så skaffar du 360-versionen och ser det som ett sätt att skaffa nya vänner! Vi är rätt många som brukar köra några rundor ibland :)

Darkstar1990 - 26 februari, 2009

Jadu helt klart för mig ska de vara Rock Band 2:) DLC låtarna som Trasher med Evile eller nån annan sjukt insane låt:)
Fast painkiller med judas priest e ju inte heller helt fel:)

Har lixsom tröttnat på dem hör Gow O L4D:(

Men spela trummor e fint:)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp