Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Dagens XBLA: 3 on 3 NHL Arcade och Minesweeper Flags

10 Skrivet av - 11 februari, 2009

090211_nhlarcade
För er som tycker att NHL 09 är en smula för seriöst kommer idag 3 on 3 NHL Arcade på Xbox Live. Spela tramshockey utan regler och banka skiten ur dina motståndare. Ska jag vara helt ärlig har jag svårt att ta spelet på allvar. Den grafiska stilen skrämmer mig lite. Små, små, realistiska gubbar med gigantiska huvudet. Läskigt. 800 mspoints (alltså ungefär 90 kr) kostar det.

Även om det är skönt att se att det börjar komma lite spel för 400 ms points igen, så är Minesweeper Flags inget jag går i taket över. MS Röj i en tillspejsad version känns lite fattigt att spendera min värdefulla speltid på, men det finns säkert några där ute som får tillräckligt sköna nostalgivibbar för att ladda ner det. Eller så gör vi som Spelradion-Kristian säger och tittar på det här youtubeklippet.

Nytt på live är också ett demo av Tom Clancy’s HAWX för guldmedlemmar och lite nya snygg-kläder till din avatar inför Alla hjärtans dag som är på lördag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Kristian Johansson - 11 februari, 2009

Skojar du!? MS RÖJ IS THE SHIT!

Xboxflickan - 11 februari, 2009

Kristian: Meh… det spelade man ju… i begynnelsen liksom. Jag menar, är det egentligen ens ett spel? Åh, jag förstod aldrig charmen i det hela. :(

TehFnoRd - 11 februari, 2009

I begynnelsen? Vad jag känner mig gammal… ;(

Kristian Johansson - 11 februari, 2009

Xboxflickan: Bara för det måste jag länka till den här klassikern:

http://www.youtube.com/watch?v=LHY8NKj3RKs

Xboxflickan - 11 februari, 2009

TehFnoRd: Haha, jag också! ^^

Kristian: Jaaa, den är skön :D Lägger in den i inlägget.

Johan - 11 februari, 2009

MS RÖJ är ett underbart spel. Youtube klippet var riktigt roligt :)

Zelli - 11 februari, 2009

Haha, klockren video.

Pablo Money - 13 februari, 2009

Åh, XLA-spel för 400 pts. Vilka är egentligen de tio bästa i den kategorin?

Xboxflickan - 13 februari, 2009

Pablo Money: oj, den måste jag klura på och återkomma om :O

Inlänkat

Ludus - 31 mars, 2009

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp