Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Tävla nu för sjutton!

2 Skrivet av - 20 februari, 2009

Jag jobbar, massor! Hela kvällen igår och än är det inte över. Jag har lyckats klämma in en jätterolig grej i mitt annars fullspäckade schema på jobbet. Jag berättar mer om det ikväll när allt är på banan!

Och senare ikväll tänkte jag fixa en liten minitävling, i väntan på att ni ska skicka in era fantastiska bidrag till Halo Wars-tävlingen. För den har ni väl inte missat? Deadline för bidrag är den 23 februari!

Nytt på liven är ju förresten lite fräsiga bilar för några få mspoints till Burnout Paradise. Eller Purnout Paradise som det egentligen heter. Det vet ju alla. Tobias har skrivit lite om de nya bilarna i PriceRunners Spelblogg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Sebbe - 20 februari, 2009

AAAAAHH, minitävling! *hypernyfiken* ;D
Jag är osäker om jag ska vara med i Halo tävlingen, eftersom när jag testade demot så kändes det som om Halo Wars inte var min ”typ” utav spel, då låter jag hellre någon annan få chansen att ha större chans till att vinna. :)

Malmer - 23 februari, 2009

Åh…jag är för dålig för att ha en chans…blir nog svårt att vinna grimaschtävlingen också… :-(

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp