Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Jag överlevde!

12 Skrivet av - 13 mars, 2009

Spelgalan igår var fantastisk! En härligt tillställning med massor av roliga människor på plats. Någe vidare vilt var det väl inte, men jag drog mig hemåt framåt sju-tiden på morgonen och sov två-tre timmar innan jag kom på att jag nog trots att jag tänkt mig en ledig dag var tvungen att ta mig in en sväng till jobbet och fixa lite. Sömn är överskattat.

Efter jobbet mötte jag upp Johan för en trevlig snabbfika, innan jag pallrade mig hem till John för att möta upp grabbgänget för spelkväll. Vi småspelar Resident Evil 5, dricker öl och äter onyttigheter just nu. Jag sitter med karlar både till höger och vänster och känner hur testostronet osar när dom glatt ropar ”boob locator!”, tuttar eld på varandra och lyckas lämna varandra i sticket stup i kvarten.

Jag slänger upp lite bilder från galan när jag kommer hem och piggnat till lite. Men jag var duktig, det ska ni veta! Prisutdelare och allt. Särskilt kul med alla som vågade sig fram och hälsa, och alla som sa snälla saker om bloggen. Tills jag får upp mina bilder så kan ni ju kika på bilder i Sebastians blogg, eller filmklipp hos Press2Play.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Ina - 13 mars, 2009

Boob locator! :D
-rullar runt på golvet-

Kristian Johansson - 13 mars, 2009

Shit, var du kvar till klockan sju!?

Lando - 13 mars, 2009

Låter som en redigt ball tillställning. Där höru hemma, helt klart :)

Veidit - 13 mars, 2009

Angelica, du sprang iväg mest från de andra i RE5 :)
För er andra som är intresserade bidde det inge brädspel denna gången (jag får plugga på reglerna) dock såg vi Re-animator

Malmer - 14 mars, 2009

Boob locator är numera klassisk. Jag och frugan skrattade gott.

BuXXi - 14 mars, 2009

Hah, gick inte så bra för dig heller Angelica, John och jag kom iaf lite längre även om jag sprang ifrån honom =P

Lite relaterat till detta, då jag saknar egen blogg får det hamna här :)
På tunnelbanan hem från detta sitter jag och läser Superplays Resident Evil-retrospektiv då en tjej kliver på och sätter sig bredvid mig och börjar ställa frågor om Resident Evil 4 är bra och kläcker sedan ur sig denna smarta mening:
”Tror mitt ex. hade Resident Evil 4 till Playstation 2. Spela inte Resident Evil 4 om du har flickvän, hon kommer tröttna på dig så snabbt då.”

Så Resident Evil + flickvän går tydligen inte ihop ;)

Ser fram emot bilder från spelgalan.

Samson - 14 mars, 2009

@BuXXi: Resident Evil + flickvän funkar alldeles utmärkt, det ska bara vara rätt flickvän. =) Jag o min tjej spelar massor ihop.

Boob locator var sjukt kul.

Christofer Martin - 14 mars, 2009

Jag fattar inte, kan någon förklara hela boobgrejen? Jag vet att karaktärerna på vanligt japanskt manér ser ut som porrskådespelare (ja framför allt Chris) men ändå.

gamingmama - 14 mars, 2009

http://www.youtube.com/watch?v=JVDoz_WFKec Boob locatorn :)

Fuffens - 14 mars, 2009

Hade varit kul att vara där, Christer Engström är så jäkla klockren. Synd att ”branchen” knappt verkar veta vem han är? Märkligt.

Jadsia - 15 mars, 2009

watup playa!!!, ha ha.

Vet du vilken gitarr följer med GH Metallica spelet?!?!?!?, I know you know XD

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp