Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Videoblogg: Spelat vecka 9

19 Skrivet av - 1 mars, 2009

Jag har videobloggat igen! Tänkte att det kanske vore en schysst grej att sammanfatta veckan varje söndag och prata om vad jag har spelat och vad jag har för gamingplaner. Jag trycker bara igång kameran och kör, därav lite um, öh och ehh.Vad tycker ni? Intressant eller bara trams?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3qWf1M8qBGs]

Haha, och ja, det är mitt gökur som syns i bakgrunden. Råkade få med det. Gökur is the shit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Fuffens - 1 mars, 2009

Kul med video :)

Och förresten, Death Toll och Dead Air kommer bli tillgängliga för versus-läget under våren. Kommer en gratispatch snart. Tyvärr inga nya kampanjer i den dock, vilket suger… :(

Linus - 1 mars, 2009

Mer video Angelica! No More Heroes var en av de roligaste spelen förra året, spela nuuuuu :)

Andreas - 1 mars, 2009

Mycket bra videoblogg. Intressant och lagom lång.
Kanske skulle införskaffa Left 4 dead. Många verkar gilla det.

Ser fram emot nästa videoblogg :)

Xboxflickan - 1 mars, 2009

Kul att ni gillar :D

Fuffens: Jag vill ha en köpcenterbana! :D

Linus: Jag veeeet, jobbar på det. Jag har skaffat mig en framskjutar-personlighet när det kommer till spel :(

Andreas: Ja, gört, det är riktigt kul :)

Ina - 1 mars, 2009

Jag gillar’t! Meramera!

Jag stör mig på att du har kvar de där plomberingsklisterlapparna på 360-fodralen! Hur kan du! D:

Eh xD

Xboxflickan - 1 mars, 2009

Ina: Heh, inte tänkt på att man kan pilla loss dem. Hinner väl inte sitta och pilla på fodralen när jag ska spela! Vad som stör mig mest är nog de fodralen som fortfarande är inplastade helt och hållet ;-) För många spel, för lite tid!!

Fuffens - 1 mars, 2009

En polare som jag brukar köra L4D med påstår att en köpcenterbana är på väg faktiskt, fast jag tror han yrar som vanligt. Har inte sett några officiella uttalanden kring nya kampanjer än, vilket är lite konstigt. Upplägget är ju perfekt för det.

Det är nog enda nackdelen att spela på 360n faktiskt, till PC är det ju en massa sköna moddar på väg redan, som ser riktigt proffsiga ut dessutom. Bland annat ett par där man ”återskapat” Resident Evil-miljöer och faktiskt även en köpcenterkampanj (kanske den som kompisen sett). Surt att man missar det.

Joakim Ericson - 1 mars, 2009

Halo 3 Mystic map pack går att få på 2-3 sett Du mår det med Halo Wars:CE, eller så får du vänta ca en månad så kan man köpa den på marketplace, det som gör att jag är osäker på att du får med dom på Halo 3: ODST är för att jag tror man får rästen av Mystic map pack med det spelet. är faktist 6 maps i Mystic och finns inget info om dom en bara vad dom heter. därför tycker jag det låter troligast att dom 3 sista mapsen kommer med Halo 3 exp.

Joakim Ericson - 1 mars, 2009

Fuffens det han pratar om är Dawn of The Dead Campanjen som några håller på att skapa till L4D PC version
http://www.l4dmaps.com/

Malmer - 1 mars, 2009

Men oj vad du postar mycket…roligt att titta på dock.

tgmaduin - 2 mars, 2009

Var det bara jag som som blev nyfiken på vilken bana och svårighetsgrad det är du har fastnat på? Du får väl skicka pm om du skäms över att publicera ;P

sanslos - 2 mars, 2009

Visst är det trevligt med lite snack om spel i videoformat, men det skulle vara trevligare med lite mer klipp i videon. Det är ju lätt att det blir lite väl ”mättande” annars. Kanske klippa in lite gameplay från spelen du pratar om? :)

Xboxflickan - 2 mars, 2009

tgmaduin: haha, nä. Det är så pinsamt XD Men jag har säkert bara missförstått något. :S

sanslos: Det blir nog lite mycket jobb för att jag ska orka göra sånt varje gång. :( Men visst hade det varit schysst, men då måste jag leta upp bra klipp och dessutom klippa ihop alltihopa innan jag laddar upp.

Samson - 2 mars, 2009

Videoblogg! trevligt. Alltid skönt att ha ett ansikte till orden. Mera sånt.

Jag håller också helt med dig om köpcenterbana. Dawn od the dead satte ribban högt och det öpnar för massa kul designlösningar. Heja Valve! meramera!

dakka - 2 mars, 2009

Slängde iväg en friend request till dig i går kväll med ett litet röstmeddelande så att du inte tror att det är något weirdo :P Dakkster är mitt livenick.

Spenatpojken - 2 mars, 2009

Trevligt och lagom långt.

Xboxflickan - 2 mars, 2009

dakka: Haha! Bra gjort; jag har accepterat ^^

Sebbe - 2 mars, 2009

No More Heroes är/var jätte kul när jag spelade det. Dock så var alla människor i staden lite tråkiga, reagerade inte eller något sånt. :P

Christofer Martin - 3 mars, 2009

Kul!

Mera sånt!

Kan för övrigt bara säga att jag känner PRECIS som dig när det kommer till Dead Space. Vill ge det tid. Peder hetsade mig att spela det efter att jag lämnat hans lägenhet efter Halo Wars-kvällen.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp