Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Veckans deal: Spyglass Hill Golf Course till Tiger Woods ‘09

1 Skrivet av - 21 april, 2009

Sänkt från 600 ms points till 400 är veckans deal Spyglass Hill Golf Course till Tiger Woods 09. Är väl precis vad det låter som, en extra golfbana till Tiger Woods 09. Jahapp. Blir till att  spara mina ms points den här veckan också.

Men vad som däremot är jättefantastisktsupermegaroligt och dessutom helt gratis är uppdateringen till Left 4 Dead som släppts idag. Ett nytt Survival-läge och möjlighet att lira de två sista kampanjerna i Versus bjuder Valve på. Helt rätt att göra det gratis också! Läs mer om det på L4D.com, så lovar jag att jag berätta vad jag tycker så fort jag hunnit lira. Ikväll ska jag ju på bio, men imorgon kanske?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Heffa - 21 april, 2009

Najsigt med L4D-updateringen!
Nu har jag ju inte hunnit börja spela det än iofs, men gratis är ju som vanligt alltid gott.

…golfbanan hade jag däremot kunnat klara mig utan.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp