Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Dagens XBLA: Star Trek: D·A·C och Texas Cheat'em

9 Skrivet av - 13 maj, 2009

Ohh, Star Trek! Har ni sett nya filmen? Ska vara riktigt bra, jag är sugen på att pallra mig iväg till biografen och ta mig en kik. Tills dess får jag väl nöja mig med att pew pew:a mig igenom shooterspelet Star Trek: D-A-C som är ett av dagens XBLA spel. 800 ms points kostar det.

090513_startrek

Star Trek D-A-C

Eller ja, vem försöker jag lura? Jag hinner inte med sånt här! Jag måste ju spela Wanted, Dead Space, Wolverine-spelet, Peggle, Gears of War 2, Left 4 Dead, Little King’s Story och tusen andra spel som bara ligger på hög och blänger på mig.

Men är man pokertokig kan man glädjas åt Texas Cheat’em som också släpps idag. Poker, fast med fusk. Undra hur kul det är? Jag har aldrig varit någe vidare på att fuska i kortspel, mitt pokerfejs är inte det bästa så att säga. 800 ms points går Texas Cheat’em loss på.

Sen finns det lite nya skor till din avatar ute! Men eh… ja… strumpor i sandaler? Kom igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Fuffens - 13 maj, 2009

Åh, strumpor i sandaler. Det är ju teh shit! Ska koppla upp och fixa direkt!

Johanz - 13 maj, 2009

Hah, är jag den enda som gillar strumpor i sandaler? :(

Ah, Fuffens också. :)

Pär - 13 maj, 2009

Ugh backlog ja. Jag får allt lite dåligt samvete när spelen blir liggande. Borde själv pew pew:a igenom Resident Evil 5. http://www.youtube.com/watch?v=gSN8A1lLfeE

Xboxflickan - 13 maj, 2009

Haha, strumpor i sandaler? Yikes. Ni hamnar på min topplista över sämst klädda ;-)

Pär: Yikes! spela ju! Skitbra spel. Spela!

Anna S - 13 maj, 2009

Vi borde definitivt spela mera L4D! Sjukt frustrerande att inte komma igenom hela kampanjen igår ju… :/

BuXXi - 13 maj, 2009

Ointressanta spel. Ställer mig nog till gänget på din ”sämst klädda”-lista (även om jag troligtvis redan låg med där). Sandaler utan strumpor ger ju bara skavsår :(

Xboxflickan - 13 maj, 2009

Anna S: Ja, det är ett måste! Mer mer mer :D

BuXXi: Va? Har man en drop kick murphys-tröja är man automatisk safe från sämst klädda-listan ;-)

Hagbard - 14 maj, 2009

Vi får väll stå ut med halvtråkiga spel nu när Days of Arcade är över. Men sugen på att se Star Trek är man. Ska bara samordna mina polare (en jobbar natt den andra är pappa). Live long and prosper!

Xboxflickan - 14 maj, 2009

Hagbard: Ja, det där välbekanta vardagspusslet… Känner igen det!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp