Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Grattis ni som vann "See the Future"!

8 Skrivet av - 15 maj, 2009

Nu har jag dragit fyra vinnare i Fable II-tävlingen!

Tindervit, Patrick, Jaabee och rizztogrim88. Kolla mailen så hittar ni era koder och kan börja lira redan ikväll!
090511_seethefuture

Själv har jag spenderat en stund i Press2Play’s trevliga studio tillsammans med Christer Engström. Och oj vad kul det var! Det känns bara bättre och bättre för varje gång. Christer är duktig och rolig, och nu börjar jag få lite känsla för det hela. Nervositeten sitter fortfarande i, och jag är rädd att jag svamlar lite ibland. Men vi bjuder åtminstone på en mycket trevlig stämning! Jag hojtar givetvis till när inslaget går live.

Jag insåg också hur avundsjuk jag är på Christer och Victor som får åka till E3. Smygkika och känna på massa kommande spel, och träffa och snacka med utvecklare från hela världen… Vad tror ni om att jag siktar på att ta mig till E3 nästa år? Visst skulle ni gilla om jag livebloggade därifrån? Måste bara hitta någon som betalar för kalaset…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Peter - 15 maj, 2009

Det skulle ju vara underbart om du kunde liveblogga därifrån.
Jag vill också följa med.
Det borde jag ju kunna få efter allt slit med spelbloggen??

rizztogrim88 - 15 maj, 2009

Ohh! Man tackar man tackar!

fjornsvavne - 15 maj, 2009

Grattis!… till er. ^^ Får man väl ta och fiska upp lite disneypengar om man ska få drömma sig bort en stund till med kaklådan, hehe.

Tror förresten icke jag skrev det här efter första inslaget, Xboxflickan, men för att få det sagt är det Du gör jäkligt bra (apropå Press2Play och ditt senaste videoinlägg). Du behöver synas just för att Du visar insikt och intresse som annars tyvärr kan kännas framtvingat, men som vad jag hört på Spelradion och framför allt på debuten i Gameplay så ter du dig så pass naturlig. Det har stor del i att jag ser fram emot detta kommande klipp, hur som haver. GJ!

Fuffens - 16 maj, 2009

Äh, sikta på TGS istället. Spelmässan i sig kanske inte är så spännande längre, men landet är bra mycket mysigare. :)

Dayweed - 16 maj, 2009

Instämmer helt i det fjornsvavne sade :)

Och grattis till ni som vann!

halkan - 16 maj, 2009

Mhm… Nu har jag hittat Peggle till iPoden. Då var det färdigt med att sova på riktigt då

Xboxflickan - 17 maj, 2009

Peter:Ja, synd bara att det kostar skjortan att åka dit… :(

fjornsvavne: Yay, attentionwhoren i mig jublar av all mediauppmärksamhet jag kan få ;-)
Nä,men mer Press2Play kan jag åtminstone lova!

Fuffens: Har iofs varit japan men inte i usa :O

halkan: haha, eller hur? livsfarligt det där!

Sammy Nilsson - 20 maj, 2009

Ska bå de ladda ner See the Future och den andra Expansionen har tyvärr haft ffullt upp med alla Fallout 3 expansionerna som det tyvärr bara finns (3) av men ska skaffa points sabbt som attan nu måste ha båda expansionerna längtar tillbaka till Fable 2=) Det känns som evigheter sedan liksom Bioshock=)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp