Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Halo Wars: Strategic Options – nya multiplayerlägen!

4 Skrivet av - 20 maj, 2009

Har ni lirat igenom Halo Wars än? Jag lyckades ju tokfastna på en bana och är envis nog att vägra sänka svårighetsgraden så spelet står där ledset och ganska ospelat i hyllan just nu. Men en vacker(eller snarare regnig) dag ska jag ta tag i det. För ni vet, det är ju först när man slutat försöka som man har misslyckats.

090520_halowarsFör er som är sugna på att plocka fram det igen finns Halo Wars: Strategic Options-expansionen nu att ladda ner. Du får tre nya spellägen för multiplayer och lite nya achievements att plocka för 800 ms points.

Spellägena är följande enligt xbox.com:

  • Keepaway Mode: This is the Halo Wars adaptation of ”Capture the Flag.” Teams battle it out to capture a free-roaming Forerunner Sentinel to score points before the other team. Capture three sentinels to claim victory.
  • Tug of War Mode: This mode is all about having a stronger army than your opponent. Defeating enemies is essential, but success is determined by a combination of the army, buildings, and resources left standing in the end.
  • Reinforcement Mode: All active battle units are provided in successive waves. Adapt to their tactics and use the ever-changing set of units to outwit and outlast the enemy.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Sammy Nilsson - 20 maj, 2009

Jag ska nog köpa de nya tre multiplayer modena. Det verka kul där man ska har störst arme och ha snabba förstärkningar ”Tug of War Mode” Lästa om det igår på filem men hade tyvärr inte 800 MS=(

Tommy - 20 maj, 2009

Multiplayerlägen i all ära, men jag skulle vilja se en riktig kampanj-expansion. Originalkampanjen var ju knappast lång, och coop-läget är riktigt härligt.

Lunandrez - 21 maj, 2009

Det här blir det nog definitivt att man införskaffar i ett senare skede, har inte spelat nu på ett tag men det hade varit trevligt att sätta sig med det snart igen. Men först har man ju lite annat att spela, först och främst Bionic Commando för stunden. :D

Xboxflickan - 22 maj, 2009

Ja, jag blir lite sugen… Men som Lunandrez säger så får Bionic Commandp lite prio just nu :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp