Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Julklappstips: Musikspel

15 Skrivet av - 20 december, 2009

Jag har haft en helt galen jobbvecka, med allt på en och samma gång. Huvudet har snurrat med pressreleaser, förhandsvisningar, tävlingar, kampanjsidor och prisutdelningar. Puh! Så i ärlighetens namn har hela helgen spenderats i soffan, med en filt, Dragon Age(AHH, beslutsångesten!!), lite Modern Warfare 2(JÄVLA SKITCAMPERS OCH AKIMBOTÖNTAR), hemköringspizza och en katt på magen. Som sig bör! Nu är jag aningen piggare och väntar spänt in dom sista bidragen i julkortstävlingen.

Men först lite musikspelstips! Del två i julklappstips-videoserien kommer här:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kywcmBuwolo]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Gwellmyn - 20 december, 2009

Och fått vääääääääääääääääääääääääääärldens bästa julklapp! ;)

Xboxflickan - 20 december, 2009

Gwellmyn: Jaaa, väldigt fin ^__^ Den får ett eget inlägg sen. Undra om jag måste göra klart den :O

Rubin - 20 december, 2009

Jag ser ingen video trots att jag kan se din förra julklappsvideo. Provade både Firefox och IE.

Och när du tröttnat totalt på campare som bara saknar husvagnen och engångsgrillen för att kunna bosätta sig permanent där i hörnet och folk som använder 1887or som quick scope-snipers så prova setupen Marathon, Lightweight och Commando och glöm din K/D-ratio. Gud vad hatad du kommer bli. Gud vad roligt du kommer ha.

Rubin - 20 december, 2009

Nu ser jag videon.

Xboxflickan - 20 december, 2009

Rubin: Jag missade en bokstav i länken först :)

Låter som en farligt irriterande setup det där!

Vicke - 20 december, 2009

Mjo, det brukar ju vara stressigt innan jul, överallt!

Och så sant som det var sagt, fy fan för allt dåligt i Modern Warfare 2. Det jobbigaste för mig är nog lagget. Laggar löjligt mycket. Kan inte vara rätt.

Annars är det alla Aikimbo-1887snubbar. Men det ska ju fixas snart vilket är tur.

Hoppas du får det lugnare den kommande (korta) veckan och efter jul och nyår! :)

BTW, I kväll har ett par schyssta saker hänt i MW2.

Två killar låg uppe på taken på Underpass ( i mitten utav banan ungefär), jag såg detta på min radar och var inuti husen nedanför. Jag började klättra upp för en stege och höll inne min högra bumper för att aktivera min claymore. När jag kom upp gick jag två/tre steg framåt för att sedan släppa claymoren mitt framför två fiender (varav en också var en utav mina kompisar), backa några steg och se på hur jag fick en double-kill.

Helt underbart! :D

Xboxflickan - 20 december, 2009

Vicke: Haha, låter fantastiskt ^__^

Jag satte åtminstone några fina headshots idag innan jag aggroade ur och bara svor.

Vicke - 20 december, 2009

Problemet är väl att, på grund av (mestadels) killstreak-awardsen och hela den idén så är det som så det funkar.

Går det bra, då går det skitbra, och då blir man jättelycklig och älskar spelet.
Går det dåligt, ja då går det inte bara dåligt utan skitdåligt. Allting suger och spelet är förjävligt.

Sebastian - 21 december, 2009

Fyfan för campers.
Hur kan de ens själva tycka att det är roligt att sitta och fjanta sig i ett hörn?
Also: det är underbart att sitta med sin bror och spela varannan runda. konstigt nog.

Fjornsvavne - 21 december, 2009

Samma som i MW1 har jag av någon anledning en förkärlek för att ”noobtube”:a folk. Kan möjligtvis ligga i att MW väcker en annars gömd sadistisk sida hos mig, där jag fantiserar om andras frustration i att bli klippta av en oanad smäll. Kärlek, som sagt.

Hur som haver, Rock Band Beatles är bra skit! 5:ans demo sa mig dock ’nej!’ Vänligt, men bestämt.

Alexander - 21 december, 2009

@ Fjornsvavne:: Jasså, då är du en sån där jag svär åt mest :)

Själv brukar jag använda perksen Marathon, Light Weight och Commando.. Sen springa runt med ett lätt vapen i main och en shotgun i secondary.. Skit kul att springa runt och skjuta folk på nära håll.

Självklart funkar inte detta på alla banor men det är jäkligt skoj när det gör det! :)

Micke - 21 december, 2009

Skönt att hör att det inte bara är jag har svårt att hålla tillbaks Vreden (ja med stort V) när det spelas MW2.

petter - 21 december, 2009

jag tycker g18 akimbo är skoj

men dom där hagelsprakarna från 1800-talet suger

Lucas - 21 december, 2009

Jag körde sån där ormgrop idag, ni vet när det är blandade spel med stora lag. Det var riktigt grymt för det var så mycket folk att campare inte hade en chans utan alla rände runt i panik. Klockrent!

Johan W - 27 december, 2009

Jag har spelat en hel del men tycker MW2 har varit hyffsat befriat från campare, finns alltid något knep att knäcka dem. Me like!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp