Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Julklappstips till Xbox 360

31 Skrivet av - 15 december, 2009

Om du fortfarande inte vet vad du vill ha under granen tänkte jag tipsa om lite fina spel jag har spelat på sistone. Som ni märker gästspelar även en liten linslus i bakgrunden… :D
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6bPI0n3–C4]
Ber om ursäkt för den hårda komprimeringen, ska se om jag kan fixa lite snyggare kvalite nästa gång.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Konc - 15 december, 2009

Hahahahahahaha jag älskar 2:50 in i klippet. Priceless!

Bra lista på spel du tipsar om. Är lite smått rädd för att spela Dragon Age eftersom jag antagligen kommer tappa kollen på tiden. Igen. Det är ingen höjdare att lägga sig kl 2 om man ska upp kl 6. :P

Jag är lite nyfiken på att testa MW2 till xboxen, men jag är rädd för att jag inte kommer vara kompatibel med kontrollern. Svårt att lära en gammal hund att sitta och en inbiten PC-spelare att spela FPS utan mus och tangentbord.

Henke - 15 december, 2009

Bra speltips inför julen. Har dock de flesta redan.

Sen en fråga. Är jag den enda i världen som tycker MP i
MW2 är kasst.? Tycker vapen skadan känns helt random.
Ena stunden tömmer man helt magasin på någon utan att
det händer ett dugg och andra stunder räcker det med ett skott.
Hoppas på uppdateringar annars är jag rädd att mitt ex kommer samla damm….

Niklas - 15 december, 2009

HAHA! Vilken skön katt som ställer till det. Jag är sugen på alla spelen förutom assasins Creed 2.

Peter - 15 december, 2009

@Henke: Jag håller med dig. Jag gillade kampanjen jättemycket men multiplayern tycker jag är riktigt tråkig.

Kul videoblogg, katten var ju riktigt rolig.
Jag är sugen på att testa Batman, har bara testat demot än så länge men det verkar bra.

Thermoptic - 16 december, 2009

Tack för tipsen! Har inte hunnit testa alla spelen där men skall absolut ta en titt på dom jag saknar och isf önska mig dom ^^ Mooglemössan var mycket fin, det var den du fick i julklapp förra året om jag minns rätt? :) (Spelradions julavsnitt) Du får radda upp mer fällor för Dante till nästa filmblogg, mycket roligt :)

Nikke - 16 december, 2009

Katten är väl bara på jakt efter cheesburgare..

Henke: Är väl lagget som spökar, har laggat på rätt friskt i många matcher och det känns som att man får in klockrena träffar gång på gång men inget händer.

Shane - 16 december, 2009

Härlig videoblogg. Vart har du köpt mössan om man får fråga? :)

Fjornsvavne - 16 december, 2009

Förutom att de enbart var till 360 så var det en fullt godkänd lista av spel. Enbart AssCreed2 där som jag skulle vilja ha, och inte redan har. Liksom ettan kommer jag nog invänta bredvid reabacken.
Misstänker att katten gjorde videon aningen roligare än vad den först var tänkt att vara. :D

Krille - 16 december, 2009

Fan vad jag garvade åt katten!

Klockrena tips för övrigt, fick utan tvekan med de största släppen till Xbox den här hösten!

Alexander - 16 december, 2009

Förstår inte vad folk pratar om. MW2s multiplayer var ju grym! Köpte det till PC och körde det friskt, tills min processor gick sönder:((.

En liten jobbig grej som hände var att datorn krashade några gånger innan den dog. Och den krashade en gång medan datorn försökte ladda lobbyn. Då blev det så roligt att all min progress på MP försvann och jag fick börja om från #1. Provade att fuska mig till en rank 45 men då hade jag redan alla unlocks och de kändes dumt så jag struntade i det.

Utöver det en bra lista! Själv har jag önskat mig Assassin’s Creed 2 till 360 och Dragon Age:Origins till PC (Vill åt paus-knappen och friendly fire :)). Sedan har jag önskat mig några spel till PSP också så de har lite att välja bland :) Misstänker att min flickvän köpt ett spel.. Men det är svårt att vara säker då hon slagit in det så bra!

Markus - 16 december, 2009

God Jul på dig själv!

Xboxflickan - 16 december, 2009

Konc: Ja, Dragon Age är ett spel som gör sig tid i din tillvaro, oavsett om du vill det eller inte :P Men satsa på PC-verisonen om du kan. Det hade jag gjort om jag haft en duglig spelpc.

Kan tänka mig att det är knepigt att gå från pc till konsol. Fast för min del blir valet ganska lätt eftersom jag har så många vänner att spela med på Xbox live :)

Henke: Jag gillar multin i MW2! Jag brukar bara tänka att det är jag som är kass när det händer sådär som du säger ;)
Kör du PC eller konsol?

Niklas: Dante ska då jämt vara med och busa ^__^

Peter: Batman är verkligen toppen, kan varmt rekommendera det!

Thermoptic: Ja, visst är mössan lite söt ändå? Min kompis John brukar skämma bort mig med söta och fasligt nördiga presenter iblannd. Minns inte riktigt när jag fick den dock, men det kan ju helt klart stämma ^^

Shane: Jag vet inte var min kompis JOhn köpte den tyvärr, jag ska försöka komma ihåg att fråga honom! :)

Fjornsvavne: Hehe, det kommer ju lite Wii-tips. Sen finns ju fler aav spelen faktiskt till ps3 också. Skulle kännas skumt att rekommendera spel jag inte spelat så ni får nöja er med det ^__^

Krille: Tack! Man vet ju aldrig om någon lyckats missa något grymt spel :)

Alexander: Vilken otur med datorn! :( Jag borde nog önska mig en pc så jag kan önska mig Dragon Age till pc :D Men friendly fire kan man väl ställa in på konsol också? det beror väl bara på vilken svårighetsgrad man väljer?

Markus: Tack! ^___^

dakka - 16 december, 2009

Har redan de flesta av alla de här spelen, men jag har haft så extremt fullt upp med examensarbete att jag inte hunnit spela dem något. Har bara blivit lite onlinematcher i NHL 10 (som är sjukt kul) för att slappna av lite då och då. Tänkte jag ska köra något spel över julen, men jag vet inte vad. Antagligen blir det MW2 bara för att det är kortast.

Henke - 16 december, 2009

@xboxflickan: nu är inte jag någon toppspelare kanske i MW2
men jag och en kompis larvade oss lite i en privat match och jag kan säga att det är lite random med vapenskadan. Inte alltid men tillräckligt ofta för att det ska vara irriterande.

Spelar på 360n och det har väl förmodligen med lagg att göra .

Kanske tog i lite i min förra post när jag sa att MPn var kass, det är fortfarande ett riktigt, riktigt bra spel men jag tycker att MW2 är defintivt överskattat

Sammy - 16 december, 2009

God Jul och gott nytt år och förresten :$
Vad söt du var i den där mössan :$

Sammy - 16 december, 2009

Ps. inga PS3 =(? Eh klart de ska vara Xbox 360 och Wii =)

Rubin - 16 december, 2009

dakka: Så resonerade jag också. Sju enkla timmar på kampanjen och sen lite special ops när man har tråkigt. 80 timmar onlinespel på en månad senare och jag funderar på att sälja boxen för att få tillbaka livet (som om jag hade något innan MW2).

mh76 - 16 december, 2009

Måste vara så originell och säga bra speltips :).

Visst synd om att inga ps3-spel nämns, men de flesta tipsen finns även till den konsolen.

God gul på dig och katten :).

mh76 - 16 december, 2009

Menar ju God Jul såklart. haha :). Pinsamt värre.

Gnoit - 16 december, 2009

Batman och Dragon Age är jag riktigt sugen på av de spel jag inte hade. Skönt med videobloggande och att Dante fick vara med.
God Jul och gott nytt år.

Ercarret - 16 december, 2009

Bra lista. Jag tror att du fick med det mesta av det bästa.

Några har jag redan spelat: Borderlands är störtskönt, jag gillade AC2 (även om jag inte älskade det), och Dragon Age är definitivt årets bästa spel. Bioware när de är som allra bäst, och det klår ingen. I alla fall inte om en rollspelsnörd får bestämma. :)

Jag måste skaffa MW2 och Batman: AA. Tyvärr har jag drabbats av en akut frånvaro av ekonomiska resurser som sätter lite käppar i hjulen. Jag är också intresserad av Brütal Legend, men det får vänta tills någon gång nästa år.

Forza 3 är väl det enda spel som jag inte är intresserad av. Tvåan var förvånansvärt kul för någon som mig, som inte gillar bilspel i allmänhet (så jag förstår dina känslor inför trean), men det kommer alltid en punkt där jag blir medveten om att jag i stort sett bara åker runt i en cirkel om och om igen.

hiro - 16 december, 2009

Looking good as always *tummen upp*

Spetsen #11 - 16 december, 2009

Sorry Angelica, den här videon var Dantes. :D

Listan var bra, men videon hade inte varit någonting utan Dante.

Xboxflickan - 16 december, 2009

dakka: Synd att jag är hockeyallergiker, annars har jag ju hört så mycket fint om nhl 10…

Henke: Kan ju säkert stämma det där med att skadan kan kännas lite random. Men jag gillart ändå :)

Sammy: Tack! ^__^ Och nä, inge ps3, jag har ju knappt spelat ps3 på sistone så jag har lite svårt att rekommendera spel. Men många av de till 360 är ju multi :)

Rubin: haha, så kan det ju kännas ibland :P

mh76: God Gul på dig själv :P

Gnoit: Tack detsamma! Ja, kul med videoblogg, men jag känner mig lite ringrostig! :O

Ercarret: Ja, rollspelsnördar hade väl julafton redan när dragon age släpptes ;)

Men visst är det lite konstigt hur Forza verkar gå hem rätt bra fastän man inte gillar bilspel?

hiro: tack söta du!

Spetsen #11: Haha, jag vet. :D Jag förberedde inte så mycket och det blev ju mest ”Det här är bra, det här är skoj, sjuukt bra, grymt spel, ruskigt roligt” osv… Men någon kanske lyckades snappa upp något man missat åtminstone :)

Lunandrez - 16 december, 2009

Hahahah, åh, älskar katten som ställer till och har sig! ^_^

Bra tips annars, har kört det mesta förutom Dragon Age (som jag tänkt skaffa om jag hittar det till schysst pris) och Forza Motorsport 3. Helt klart rekommenderade lir de andra i alla fall.

Ercarret - 17 december, 2009

Konstigt och konstigt. Jag kan absolut inte köra bil, så Forzas kombo av stenhård simulator och n00b-vänliga kontroller simulerar hyfsad realistisk bilkörning på ett sätt som jag kan sätta mig in i, utan något överhängande hot om våldsamma krascher.

Eller ja – utan något överhängande hot om att skadas i de våldsamma krascher som mina stackars Forza-bilar är inblandade i …. :)

HB - 21 december, 2009

Riktigt bra tips.

Bra med litet interferance, får man se hur du agerar då. Och bråka med katten med en hand och prata med fokus på kameran :) Bör funka.

En liten fråga: Jag som hatar allt vad FPS, bilspel och amerikanska RPGn heter. Vad är ett bra spel till mig inom JRPG genren?

Borderlands är närmare FPS, Dragon Age är så amerikanskt att det inte kan bli mera amerikanskt. Bilspel är absolut ingenting för mig då jag vare sig är bilmänniska eller finner nöje i att åka runt runt på en bana :p

Xboxflickan - 21 december, 2009

Lunandrez: Haha, jag älskar också katten ^__ ^ Och ja, vi har ju haft en farligt fin spelhöst, så det var inte så svårt att hitta bra spel att tipsa om :)

Ercarret: Och då är det ju dessutom bara att spola tillbaka! :D

HB: Heh, simultankapacitet på hög nivå. Känns dock som att jag alltid har ett litet öga på katten, han är ett litet bustroll ^__^

Svårt det där, jag har varit lite besviken på de jrpg:n som spelats på sistone. Men tales of vesperia kändes dock som en höjdare. Det gillade jag! Har du kört det?

HB - 22 december, 2009

Jo, katter är bustroll tills de blir gamla och ibland längre :)

Yes, jag har klarat av Tales of Vesperia. Gjorde jag innan det hade släppts i Europa. Tacka NTSC Xbox 360 för det :) Väntar dock på nyheten ifrån Bandai Namco att de släpper PS3 versionen utanför Japan. Så man kan få spela det igen.

Det enda jag inte har lyckats få händerna på är The Last Remnant, annars så har jag Eternal Sonata, Star Ocean 4, Tales of Vesperia, Infinite Undiscovery och Spectral Forces 3.

Spelar i princip bara JRPGs :p

Xboxflickan - 6 januari, 2010

HB: Då har jag nog inte så mycket tips att komma med :(

Kanske får kolla i retrolådan då? Det finns ju många gamla guldkorn till ps2 och ps1 t.ex. Jag minns att jag gillade Arc the Lad 2. Och Breath of Fire-spelen! :)

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp