Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Tävling: Vinn Mass Effect 2 Collectors Edition

58 Skrivet av - 26 januari, 2010

I väntan på en av årets stora höjdpunkter när det gäller spelreleaser tänkte jag att vi skulle slå till med ännu en tävling. På torsdag smäller det och Mass Effect 2 dimper ner i brevlådan för många spelsugna rymdfantaster. Har du ännu inte säkrat ditt exemplar, eller kanske sneglat längtande mot en finfin samlarutgåva har du chansen nu!

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna Mass Effect 2 Collectors Edition är att svara på min lilla fråga nedan. Det gör du i en kommentar till det här inlägget, som ett inlägg på din egen blogg och länkar hit eller i ett mail till xboxflickan@gmail.com.

Så min fråga till dig är: Du är strandsatt på en öde planet, mitt ute i rymden. Hoppsan! Vilken tur att du har käk, schyssta mjukisbrallor och din tandborste med dig. Men tyvärr inte ett uns till internetuppkoppling, och risken är stor att du sitter fast där för evigt. Längst ner i väskan hittar du dock din räddning. Du har ju packat ner en spelkonsol med ett tillhörande spel. Ett enda spel att spela resten av ditt liv. Hurra! Men du, vilket spel är det, och varför just det spelet?

Senast klockan 23:59 den 7 februari vill jag ha ditt tävlingsbidrag, för då väljer vi ut en vinnare!

Mass Effect 2 Collectors Edition innehåller följande och finns till Xbox 360 och PC (vinnaren väljer själv format på vinsten):

  • The full version of Mass Effect 2
  • Bonus in–game Collectors’ Edition weapon and armor
  • 48–page hardcover art book
  • Limited Edition Cerberus Network card granting access to bonus content
  • Issue #1 of the Mass Effect comic book by Dark Horse comics.
  • All housed in a premium tin package with exclusive artwork.

Lycka till, och stort tack till EA som bjussar på spelet till vinnaren!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Tomas Forsman - 3 februari, 2010

The Sims

Sims kanske inte är det bästa spelet som finns, det kommer inte upp i klass av Mass Effect och dylika spel.

Inte heller är Sims lika klassiskt ’superbra’ som Mario Bros eller Zelda.

Man kan väl inte heller säga att det innehåller samma evighetskvalitet som Tetris eller Schack gör som nämnts ovan.

Vad Sims har som gör det till det ultimata öde ö spelet är att det nog är det enda spelet som skulle hjälpa mig att inte bli galen. Jag skulle inte sakna att hoppa på svampar på den där öde ön…det kan man kanske gå ut i djungeln och göra. Inte heller vill jag jaga kungar, skjuta terrorister, köra racerbil eller pillra med klossar. Vad jag skulle sakna är att göra frukost, gå till jobbet, uppehålla sociala band, pyssla med inredningen i hemmet och hångla på toaletten (old school sims fans förstår nog precis).

The Sims emulerar allt i det ’normala’ livet som man inte kommer att kunna få på den öde ön…vilket skulle låta mig spendera min energi på att njuta av cocosmjölk och saltvattensbad istället för att längta efter att disken ska locka till sig flugor och att spisen ska börja brinna.

Sims ftw!

Xareena - 3 februari, 2010

Jag har funderat lite på det där och trots att det är grymt svårt att nämna ett spel som jag skulle kunna spela resten av livet (det finns ju så många olika jag skulle vilja spela) så tror jag har kommit underfund med vilket som jag skulle välja att spela resten av mitt liv (eller tills jag tröttnar):

Grand Theft Auto: San Andreas. Det är nämligen det perfekta GTA spelet. Man kan köra runt, med vinden vinandes i håret samtidigt som man lyssnar på sin favorit-radio-station. Vill man kan man sen pimpa sin bil så den blir riktigt bling, tycker man att det är tråkigt kan man leka gängkrig (som aldrig tar slut). Om man skulle tycka att det är tråkigt att köra bil kan man ju alltid ta över en learjet eller ett stridsflygplan. Suveränt ju!

Vilket annat spel håller så länge som GTA skulle göra? Jag har spelat många spel i mina lite drygt 118260 dagar, men de flesta spel tar slut. Och när de är slut är det över.

Hur som haver så är mitt val GTA: San Andreas…

petter95 - 6 februari, 2010

det spelet jag skulle välja är modern warfare 2 för att det är coolt roligt spännande och man kan bara sitta och spela det i evigheter och evigheter och för att det finns många banor att välja på samt många vapen också kan man använda fordon tex strids vagnar flygplan och många fler och det har en stor betydelse i de spelen jag gillar+det är helt nytt och kommer alltid vara det egellafall för mig. Modern warefare 2 är det absulut bästa spel jag spelet jag spelat så det ska bli kul att få prova nått kanske ännu bättre så jag skulle väldigt järna att få mass effect två eftersom det värkar så jävla collt asså
så ses=)

Armannen - 7 februari, 2010

Förutsägbart, kanske. Men ärligt talat bryr jag mig inte ett dugg. Det spelet jag skulle ha tagit med mig är inget annat än just Mass Effect. Inte nog med att det är ”spelet” snarare än bara ”ett spel”, med massvis av val och beslut, otrolig interaktion och en värld som är svår att slita sig ifrån. Ack, dagens svenska har inga ord som kan beskriva Mass Effect’s trollbindande omspelningsvärde.

Dessutom, med all social interaktion i spelet, skulle det hålla mig mentalt frisk tills nån Paragon i sin Mako dyker upp och hittar mig. Bara jag inte blivit ”debris” tills dess…

annasofiaelin - 7 februari, 2010

Jag måste säga Rockband Beatles, med iaf en gitarr.
Det jag då kommer att ha är inte bara nöjet av spelet som jag älskar utan också möjligheten att ha på lite musik i bakgrunden när man står och grillar lite egenfångad inhemsk ”skalbagge”.
Om vi kör ett litet worst case och antar att det bara kommer vara jag kvar av mänskligheten, så har jag dessutom lyckats rädda en liten bit kulturhistoria på köpet!
Och om vi dessutom förmodar att jag fick med mig alla instrumenten så kommer jag och alla mina nya grannar ha stenkul på kvartersfesterna! =)

Bummi - 7 februari, 2010

Skulle jag bli strandsatt på en öde planet och troligen aldrig mer få komma tillbaks eller träffa andra levande varelser igen, då hade mitt spelval blivit Chrono Trigger.

Förutom att Chrono Trigger bjuder på underbara karaktärer och stämningsfulla världar i olika tidsepoker är det främst två orsaker till varför jag har valt detta spel; musiken och antal endings.

Musiken är obeskrivligt bra och jag anser att Chrono Trigger utan tvekan har ett av de bästa soundtracken. Musiken är något jag verkligen finner viktigt när jag spelar spel; bra musik kan t o m rädda ett annars dåligt spel i mina ögon. När Chrono Trigger då erbjuder detta och så mycket mer kan man inte annat än älska spelet.

Alla olika endings skulle också utmana mig rejält eftersom jag inte skulle ha tillgång till någon guide eller dylikt. Mitt mål skulle bli att få alla olika endings utan hjälp helt enkelt – något som garanterat skulle ge underhållning och stimulans ett bra tag framöver.

Eftersom jag med stor sannolikhet även skulle bli galen av att leva i ensamhet resten av mitt liv gör det mig nog bättre om jag väljer ett spel där jag kan drömma mig bort – To Far Away Times (hehe) där jag äntligen får vara världens hjälte som kan göra det gjorda ogjort.

Alexander - 7 februari, 2010

nu finns mitt bidrag till denna tävling:

http://hubert1234.blogspot.com/2010/02/epic-tale-of-xboxflickans-mass-effect-2.html

Rikard - 7 februari, 2010

Guitar Hero 3

Då det inte finns möjlighet att koppla upp sig på nätet så måste man ju ta ett single player spel som har oändligt mycket återspelningsvärde, och Guitar Hero 3 är verkligen det bästa man kan hitta. Dessutom: Så många gamla klassiker!

Ett stort plus är även att det räcker med en gitarr, som man kan samsas om, och tävla mot varandra i omgångar. Det skulle ju inte vara så tokigt om man träffar en hårdrockälskande speltokig utomjording!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp