Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Veckans spel på XBLA: Scrap Metal

3 Skrivet av - 10 mars, 2010

Veckans spel heter alltså Scrap Metal och kostar 1200MSP. När jag såg lite trailers och bilder på det här liret för 3-4 veckor sen tänkte jag ”Awesomeee!” (ungefär) och beskrivningen för spelet lät inte fy skam heller.

Drift around corners with guns blazing and take out legendary competitors in this fast-paced, top-down racing game. Fight your way through explosive, action-packed missions and defeat cunning bosses to add their vehicles to your garage. Customize your newly-acquired cars and then return to the track to blast through more enemies. Jump online with Xbox LIVE to race against your friends and crush their cars with the wheels of your monster truck in pulse-pounding online multiplayer matches.

Idag fick vi äntligen chans att prova spelet och tyvärr blev intresset snabbt ganska ljummet för min del, jag hade hoppats på mycket racing i sann retroanda. Om någon minns klassikern Ignition från Digital Illusions så var det något sådant jag hoppats på, istället så har man blandat in en massa tafatt destruction derby-liknande kamper som inte alls fungerar bra. De delar av spelet som faktiskt handlar om att komma först i mål känns dock A-ok, hade dock förväntat mig mer med tanke på hur mycket hype Microsoft lagt på dessa spel med kampanjen ”House Party”. I slutändan känns det som ett ok spel men jag tycker inte prislappen är riktigt rättvis, det finns inget som sticker ut och 800MSP hade varit mer rimligt.

Ni får heller inte missa att från och med idag kan man ladda ner ett nytt vapen i Mass Effect 2, via Cerberus Network. Det rör sig om ett stort och tungt vapen, ”Arc Projector”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

bermudabenny - 13 mars, 2010

Jag vill också ha en fetisch…eller en addiction åtminstone! :)

Gillar din blogg.

http://greetingsfrombermuda.wordpress.com/

kebbe - 13 mars, 2010

När du nu har PS3 så kan du ju leta upp Twisted Metal eller Rouge Trip: Vacation 2012 och spela ”the real deal”, så att säga. ;)

Xboxflickan - 17 mars, 2010

bermudabenny: Kul att du gillar bloggen!

kebbe: Haha, är det så? Får ta och spana in dina tips. Tack!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp