Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Retrospelsmässan – Så här gick det

10 Skrivet av - 25 april, 2010

Igår ägde Retrospelsmässan rum(arrangerat av nesdb), som jag tidigare skrivit ett par ord om. Lite bilder och kommentarer hittar du i galleriet här nedanför. Dagen var lyckad, jag stötte på en del bekanta ansikten, vissa man träffar relativt ofta och vissa man inte sett på år och dar. Sånt är ju alltid kul :) Hur som, det hetaste diskussionsämnet angående mässan är väl storleken på lokalen. Jag överdriver inte när jag säger att det stod lika många utanför och köade som det gick runt inne på mässan vid några tillfällen under de intensivaste timmarna. Samtidigt kan man förstå att arrangörerna inte kunde veta hur pass populärt det skulle bli för Göteborgarna att komma för att nostalgiskt väcka liv i sina minnen. Dessutom sköttes det ändå på ett snyggt sätt, arrangörerna hade alltid koll på så att inte för många släpptes in i lokalen samtidigt av säkerhetsskäl.

Mässan kändes ungefär som 50% försäljning och 50% demo/utställning. Just försäljning intresserar mig inte allt för mycket så därför skulle jag gärna se mera utställning till nästa gång, att få se samlingar som tex den MXS har är något som man aldrig kommer kunna tröttna på. För vår förening gick det bra också, vi blev av med runt 60 flyers angående sommarträffen och många var nyfikna på vad vi var för ena.

NESdb ska ha stort tack som anordnade den här trevliga tillställningen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Marcus - 25 april, 2010

Dags att byta namn på bloggen till Xboxpojken istället?
Ser knappt några inlägg av Angelica längre :<

Xboxflickan - 25 april, 2010

Marcus: Jag har varit lite trött och hängig den här veckan. Kom just ett ganska långt inlägg nyss dock! :)

Xboxflickan - 25 april, 2010

Lite sur över att mässan var i Göteborg :( Jag var sugen men det blev lite långt at tåka för min del. Tur att vi har vår egen retromässa Retro Gathering i Stockholm :)

Johan - 26 april, 2010

Nikke, håller med dig helt ang storleken på lokalen. Men nästa år kommer det nog bli mycket bättre! Ser fram emot det. Btw trevligt att få snackat med dig en liten stund, ser som sagt fram emot dina kommande filmprojekt som du har på g :)

Xboxflickan, känns som att många spelrelaterade events tar plats i Sthlm så du skall inte vara så sur :) Jag är glad att det dök upp något kul här i Gbg iaf, speciellt att det var retro tema på det :)

Mattias - 26 april, 2010

Verkar ha varit en rolig mässa, synd att Götet är alldeles för långt bort för att jag ska åka dit för en mässa :|

Nikke - 26 april, 2010

Skitkul att ha snackat med dig, Johan. Nu får vi helt enkelt se fram emot nästa år då arrangörerna utlovat en större lokal så man slipper trängas som sardiner.

Aloysius - 26 april, 2010

Synd att man inte bor i Göteborg. Ja, i helgen då, annars är jag bara glad över det.

De där bilbilderna kändes begränsat meningsfulla i sammanhanget. ;)

Nikke - 27 april, 2010

Tänkte ju dokumentera min dag i bilder, men de kom inte i rätt ordning :(

Joakim - 28 april, 2010

Jäklar, visste att det var något jag glömde av i helgen. Minnet är bra men kort! Dock så kanske det var lika bra med tanke på kön. Aja det kommer väl nästa år igen?

Nikke - 28 april, 2010

De arrangörer jag fått ord av säger att det garanterat blir av nästa år (i en större lokal) med tanke på att det här blev bättre än vad de hoppats på så kommer det inte som en överraskning :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp