Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Alan, jag gör slut. PS. Du kan behålla termosarna!

15 Skrivet av - 20 maj, 2010

Nu är det cowboyhunken John Marston som gäller. Imorgon släpps äntligen Red Dead Redemption, och som vi har väntat! Den av något hängivet RockStarfan hemmasnickrade trailern nedan är så snygg att jag dör litegrann. Glöm inte ladda upp med att lyssna på alla fina Vilda Västern-pepplåtar vi samlat ihop tillsammans på Spotify!

Okej, snart ska jag sluta tjata. Jag vet att jag tjatar. Men ni måste ju förstå, det här spelet är så mäktigt. Jag har än så länge bara hunnit med några timmar, men jag är helt fast. Det är galet snyggt, spännande, bra kontroll… och hästen! Ridandet gör transportsträckorna helt magiska. Jag får pisk som sjutton i multiplayern och jag behöver ett posse i ryggen innan jag vågar mig online igen är jag rädd…

Ärligt dudes and dudettes, om inte jag kan övertyga er kanske skrivandets stunds 95 poäng på Metacritic kan? Det här ÄR bra skit!

En sista grej, med risk för att göra rätt för bloggnamnet, passar jag på att länka till en jämförelse mellan Red Dead Redemtpion till PS3 och Xbox 360 på Neo Gaf-forumet. Men ta den med en nypa salt som det mesta övriga på internet. Jag säger som såhär: Spela där dina vänner spelar om du tänker köra multiplayer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Piccolo_JJ - 20 maj, 2010

Spänningen inför Red Dead Redemption är olidlig verkligen. Jag har sett fram emot ett open-world Västern sedan dom utannonserade Red Dead Revolver (som inte blev open-world alls).

Bra sagt det sista där också, 360-versionen är kanske lite bättre tekniskt men man ska se till att spela mot kompisarna. Det är viktigare än dom pixalarna extra men kan få.

Nu blir det ju dock 360-versionen för mig :).

Ercarret - 20 maj, 2010

Red Dead Redemption. Ennio Morricone. Win! :D

Nu vill jag ha mitt ex. Jag var som sagt inte särskilt pepp innan, men nu har ju ett ton av recensioner dykt upp som säger att det är det bästa som kommit sedan … jag vet inte. Sedan någonting ruggigt, ruggigt bra.

Med det sagt så är jag fortfarande lite reserverad innan jag fått händerna på det själv. Spelet har fått ungefär samma mottagande som GTA 4, och jag tyckte inte att GTA 4 levde upp till mottagandet det fick.

Lucas - 20 maj, 2010

Ercarret: Vad ska du med ditt ex till? Ägna dig åt din nuvarande partner istället.. Men jag håller helt klart med dig angående GTA4. Jag var superpeppad, men blev besviken när jag fick smaka på innehållet – ungefär som när GB återinförde TipTop.

Vi får hålla tummarna för att Angelicas hyllningar inte är överdrivna, utan att vi får vad vi hoppas på, dvs. ett Gun.Smoke i 3D.

Lunandrez - 20 maj, 2010

Jag har börjat peppa nu som fasen eftersom att jag kommer att kunna låna min polares Xbox 360 (som han ändå inte använt på några månader) under tiden jag får iväg min egna på reparation. Fick ju RROD i förra veckan så hade inte räknat med att kunna spela Red Dead Redemption förrän jag fått tillbaka min maskin, men nu verkar det bli så ändå! Kommer nog att bli grymt! ^_^

Jadsia - 20 maj, 2010

W….O…..W…..!!!!!! vilken trailer!!! en av det vackraste jag har sett och självklart Rockstar använder Morricones mästerverk i bakgrunden….. (T – T)

Fleischer - 20 maj, 2010

Kommer bli grymt. Men kan man inte fiska i spelet så kommer jag bli lite besviken.

mh76 - 20 maj, 2010

Du byter killar rätt snabbt du ;). Vad var det för fel på Alan? :)

Jag väljer PS3-versionen för jag vågar inte möta dig Xboxflickan. Jag lär bara förlora =(.

Hoppas jag får mitt ex imorgon.

blutt - 21 maj, 2010

Detta är bland de bästa spel jag spelat om jag ska vara ärlig.

Ett gott tecken på att det är ett bra spel är när min sambo som är totalt ointresserad av spel säger ”- Kan du inte spela det där cowboyspelet istället för att vi kollar på film ikväll, det är ju riktigt spännande!”

Så istället för filmkväll satt jag och spelade RDR medans hon satt jämte och med iver pekade vart alla banditer var(lite irriterade dock haha).

hamsternator - 21 maj, 2010

Fick hem det tidigt igår, men har inte hunnit spela en minut =(
Stuffs to do idag så vet inte om man hinner nu heller ='(

IRL sucks…

Jim - 21 maj, 2010

blutt: Lolzor! Bådar gott. Fyfan för å sitta på jobbet!

Kalle - 21 maj, 2010

Vill spela! Lät plånboken tala denna gång, så mitt exemplar trillar troligtvis in under nästa vecka.

Jonny - 21 maj, 2010

Kan bara hålla med XboxFlickan. Riktigt bra spel. Ett måste för alla Xbox360 och PS3 ägare.

Xboxflickan - 24 maj, 2010

Piccolo_JJ: Dom där extra pixlarna ser man väl nästan bara när man verkligen jämför sida vid sida ändå. Bra att välja efter vars man har polarna!

Ercarret: Åh, när kommer din recension upp? Nyfiken ju :)

Lucas: jag hopaps jag inte gav er för höga förväntningar och spelet levde upp till hypen :)

Lunandrez: Årets polare! Vad snällt :)

Jadsia: Eller hur, gåshuden är nära!

Fleischer: :( Man kan skjuta fåglar?

mh76: Inget fel alls på Allan, han kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, men det där är överspelat nu. Underbart är kort vettu.

blutt: Vilken fin sambo ^__^ Kul att höra att du också gillar spelet, så jag inte sitter här och ljugpeppar :O

hamsternator: Men nu har du ju haft hela helgen på dig!

Kalle: Det lär nog inte vara några problem att hitta folk att rida posse även någon vecka efter releasen :)

Jonny: Yay!

blutt - 25 maj, 2010

Det omöjliga har hänt!

EMMA HAR BÖRJAT SPELA RDR! :O

Onda spel, nu får jag ju inte ha Xboxet för mig själv längre :(

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp