Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Så här laddar vi inför Red Dead Redemption

29 Skrivet av - 18 maj, 2010

Har du plockat fram dina skönaste boots, din snyggaste cowboyhatt, plöjt alla gamla Clintan-filmer du kunnat komma över och nynnat Ennio Morricone-låtar hela dagen idag?

Jag tycker det känns lite meningslöst att kolla på trailers såhär nära inpå när man redan bestämt sig, särskilt när man inte vill annat än spela det själv. Däremot tycker jag att vi kan komma lite i stämning med hjälp av våra bästa vilda västern-låtar på Spotify. Lägg gärna till om du saknar någon låt i listan.

Du, jag och hästen på prärien på fredag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

mh76 - 18 maj, 2010

Är superladdad. Har inte duschat eller rakat mig på två månader, bunkrat upp med tuggtobak och spottat ner hela golvet. Ristat in mh76 med sporrar i väggarna. Sadlat hästen framför min dörr. Övat med lassot och försökt fånga PS3an.

Peter - 18 maj, 2010

Är inte alls peppad inför det här spelet.
Jag ser mer fram emot Super Mario Galaxy 2 som släpps alldeles snart!
Ja!!!!

Ercarret - 18 maj, 2010

Vafalls! Det finns ju ingen ”Nej, för jag får ett rec-ex”-kategori! Vad ska jag då välja? :P

Ina (NG+) - 18 maj, 2010

Det som peppat mig mest senaste tiden var det TimCAD skrev på Twitter: ”Fucker just tried to ride off with my horse. My bullet was faster :)”

hiro - 18 maj, 2010

Jag har fallit för grupptrycket ang. detta spel. Planen var ju att åka ner till Nikke i helgen och pröva spelet innan jag bestämde mig. Men va fan Game har ju halva priset när man byter in ett random spel *tittar långsamt bort mot Cloudy with a chance of meatballs*

Så nu kommer väll jag o nikke sitta bredvid varandra, lira Red Dead på varsin TV och knappt öppna käften över huvudtaget… eller så kaaaanske vi har lite andra saker planerat med *hint?*

Mattias // Onlajn.se - 18 maj, 2010

Jag är sjukt peppad men det har väl ingen missat. Enda nackdelen just nu är väl att det är rätt splittrat mellan de som ska köpa PS3 och Xbox 360 versionen, men det gör inte så mycket, jag överlever! :D

Xboxflickan - 18 maj, 2010

mh76: Du vet verkligen hur man laddar, skönt att höra!

Peter: Du är en sån Mario-nörd ;)

Ercarret: Haha, du får tänka på vad du skulle gjort om du inte fick ett recex :)

Ina (NG+):
Haha, sjukt bra. Nu har jag också börjat följa honom!

hiro:
Ser fram emot att få se vad ni två lyckas knåpa ihop! Jag ska på konferans hela helgen och vet inte riktigt hur mycket jag hinner spela :O

Mattias // Onlajn.se:
Köp så att du kan rida i samma posse som dina kompisar. Bland mina närmsta spelvänner är det mycket 360 som gäller.

dakkster - 18 maj, 2010

Jag har inte känt en sekund av pepp inför det här, för jag har mer eller mindre skrivit av genren sandlådespel för min del. Jag tycker helt enkelt inte att det är kul. Om det inte är ett rollspel orkar jag helt enkelt inte med alla småsaker man kan göra och jag orkar oftast inte följa storyn. Har min pile of shame att ta mig igenom ändå :)

Fjornsvavne - 18 maj, 2010

Får erkänna att For A Few Dollars More-temat har fastnat. Bra film, bra musik. Svårt att nynna på bara.

Ercarret - 19 maj, 2010

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag skulle ha gjort om jag inte stått för en recension av spelet. Det låg inte direkt på min ”måste ha”-radar innan jag fick veta att det var jag som fick i uppgift att betygsätta det, men sedan dess har jag börjat intressera mig allt mer för varje dag som går innan jag får spelet.

Det blir nog mittenalternativet, då. :)

Ercarret - 19 maj, 2010

Polls, btw? Ny funktion?

Johan - 19 maj, 2010

Laddar för fullt med att lira vidare på indie western spelen jag bloggade om nyligen http://j.mp/beImQT och lirar även lite Sunset riders och Wild guns till snes!

Nikke - 19 maj, 2010

Shit, Sunset Riders och Wild Guns är ren kärlek. Hade garanterat gjort en video om något av de ifall jag tänkt den tanken tidigare.

Joakim - 19 maj, 2010

Jag är riktigt laddad för detta, förbokat två exemplar. Så på fredag då jäklar!

Larsa // Grindis - 19 maj, 2010

Pepp som fan inför fredag, och blev riktigt glad när jag insåg att jag får mitt Collectors Edition för samma pris som det vanliga 599kr :)

Denna är iaf min #1 Cowboy låt
http://open.spotify.com/track/64aAmb0G5O4VaRLjywnUJA

Cya out in the Wild West

Gwellmyn - 19 maj, 2010

Det här kommer bli sååååååååååååååå awesome! Känner mig som en liten parvel igen inför julafton. Frågan är, kommer vi kunna hinna lirka in lite multiplayer också i helgen, eller kommer folk vara helt upptagna med singelplayerläget?

Jim - 19 maj, 2010

Inget nattöppet i sthlm? Måste man ju vänta ända till fredag eftermiddag när man slutar jobbet… :(:(:(

Xboxflickan - 20 maj, 2010

dakkster: Det känns lite sunt på något sätt att alla inte drabbats av Red Dead-febern!

Ercarret: Nja, den är ganska gammal, jag hittar väl bara inte några bra anledningar att använda den så ofta. Eller så brukar jag glömma att den finns! Men här var den kul. 66% av alla läsare som svarat valde Jajjemänsan. Hähä, peppat!

Johan: Ah, intressant! Tack för tipset :) Kul med lite indiespel!

Nikke: Du hittar nog annat att göra video på! :D

Joakim: Två ex? O_o

Larsa // Grindis: Ja, fast jag vet inte om jag vill aktivera DLC’n man får med limited… Det ger ju überhäst, kläder och picka. Känns fuskigt :S

Gwellmyn: Vi hinner nog :)

Jim: Konstigt! Webhallen brukar ju ha nattöppet ganska ofta :O

Joakim - 20 maj, 2010

Ett till mig och ett till bror min ^^

Anton - 21 maj, 2010

SKa köpa det idag. Bara skol helveten tar slut så! :)

Ps3 -> 360 - 22 maj, 2010

Ironiskt att någon som älskar TV spel gillar skitet 360 vilket va gjord av microsoft, ingett konsoll företag.

Pinsamt

Ina (NG+) - 22 maj, 2010

Dagens skratt, tack ”Ps3 -> 360”

Adrian B - 27 maj, 2010

Klockren musiklista, 5 + av 5 möjliga!

Funkar ju även att peppa på arbetsdagen inför kvällens spel :)

Tobias - 27 maj, 2010

Hej!ni värkar vara experter på spel:)(nördar;)…)men just nu kostar ju reddead redaption uppåt 600 kr..finns det nån som vet vart jag kan hitta det för 450 elr så??

Nikke - 28 maj, 2010

Hej Tobias, det kan nog bli lite knepigt, mitt tips är att kolla tradera eller liknande för att kanske hitta ett begagnat exemplar. Det går även att köpa lite billigare från http://www.zavvi.com.

Tobias - 28 maj, 2010

Tack:D!!!

Anonym - 11 juni, 2010

så jävla fett kan knappt vänta

BestKia - 12 augusti, 2018

I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn additional
bucks every month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for
more details simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your
website

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp