Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

The Inverted Castle #2 – Jurassic Park 2

7 Skrivet av - 4 maj, 2010

Ville inte lämna er hängandes för länge, Raptor-delen som jag pratat så gott om är klar. Ett par ord bara innan jag går och lägger mig, lyckats ladda upp ett klipp med bättre bildkvalité än förut (hurra!). Experimenterat med lite snabbare bilder, framförallt i början. Hela delen om Game Boy-spelet var faktiskt det första jag gjorde, den var helt klar innan jag ens påbörjade ett manus till Mega Drive-spelet. Nu tar jag en paus från redigeringen men ni kan räkna med en spelsamlings-video i slutet av veckan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Joakim - 4 maj, 2010

Riktigt härlig musik till Game Boy spelet, men det var väl inte den enda versionen av Jurassic Park på just den gamla tegelstenen?
Minns att jag sprungit runt och skjutit raptorer och andra utdöda ting från ett högre perspektiv. Eller så kanske jag blandar ihop den med snes versionen, men starkt för mig att jag spelat det på Game Boy.

Härlig video för övrigt!

Nikke - 4 maj, 2010

”Riktigt härlig musik till Game Boy spelet, men det var väl inte den enda versionen av Jurassic Park på just den gamla tegelstenen?”

Nej det var något jag tänkte nämna, men glömde bort. Man remixade den här låten till NES-spelet och första Game Boy-spelet också, så det har varit en återkommande slinga :D

hiro - 4 maj, 2010

Men haha, musiken! så jävla skönt när man hittar sånt. Mycket bra avsnitt nikke :D

Lando - 4 maj, 2010

Jurassic Park till Game Boys musik är fan underskattad, varför har den inte remixats mer. Det är fan klass! Gillat den sedan jag för första gången lirade spelet, suttit i som en favorit år efter år.

Spenat - 4 maj, 2010

Måste ge lite beröm för detta, riktigt kul med dina rants över kampande soldater, svåra hopp osv. Kul att du fokuserar på detaljer istället för att typ recensera eller nåt liknande, mer av detta tack!

Bellan - 5 maj, 2010

Hej. Det är kul att spela Jurassic Park i alla fall på Game Boy. Tänk om han hörde dig när du sa dom orden till honom,

Anton - 7 maj, 2010

Mycket bättre this time around. Öva mer på din speakerröst bara så det inte låter lika inläst så kommer det nog bli jättebra. Skönt att du klippte mycket mer nu. Tiden var också otorligt uppskattad. Det kändes mer som ansträngt dig och lagt ned mer tanke bakom materialet och sållat bort det som inte kändes lika väsentligt! Cheers!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp