Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

The Inverted Castle #4 – Rocket Knight Adventures

3 Skrivet av - 7 juni, 2010

Nu har jag äntligen klippt ihop nästa del i The Inverted Castle, det var nästan en hel månad sen jag var klar med inspelningarna men ibland går inte allt så fort som man önskar :)

Jag är väl hyffsat nöjd med avsnittet, i efterhand märkte jag att min berättarröst kunde gjorts bättre på några ställen, bildkvalitén från de andra spelen var rätt sunkig och det var rätt svårt att göra en bra sammanfattning. I övrigt känner jag mig nöjd och den här gången körde jag utan några större kommentarer på gameplay som jag gjorde i Jurassic Park-delarna.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Familjenspel - 7 juni, 2010

Ser coolt ut, har aldrig spelat det eller ens sätt det…
Måste skaffa helt klart!

// Familjenspel

Joakim - 8 juni, 2010

Ser riktigt trevligt ut, får nästan ta och dra hem det nya till boxen och testa.

I övrigt så var avsnittet helt okej, som du sa ibland kunde rösten varit lite jämnare, men vad fasen, tycker du får en till en skön känsla genom hela videon och det är en fin överblick av spelet. Kort och gott ett bra avsnitt!

Nikke - 9 juni, 2010

Tack för kommentarerna, det är ett riktigt bra spel och det lilla jag hade att klaga på vad gäller kontroll är mer en petitess som inte påverkar det stora hela nämnvärt.
Det nya spelet vill jag också spela, har bara inte haft tid ännu.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp