Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Veckans spel på XBLA: Duke Nukem MP & Risk Factions

9 Skrivet av - 23 juni, 2010

Ytterligare 2 spel för 800MSP/st den här veckan. Duke Nukem: Manhattan Project släpptes ursprungligen till PC år 2002, det är ett action/plattforms-spel som påminner lite om Contra. Risk Factions bygger på det klassiska (och fruktansvärt roliga!) brädspelet Risk, du kan välja att spela single player campaign eller versus mot en polare. Det finns även ett ”Classic Mode” för de som vill uppleva Risk i original-form. Om det inte vore nog så har det även släpptes ett 6:e Game Pack till Game Room, tyvärr inte mycket förbättring kvalitetsmässigt jämfört med de spel som redan finns men vi får väl vänta tålmodigt medan utbudet på Atari 2600- och Intellivision-spel ökar…

Missa heller inte Outlaws to the End, ett nytt mission pack för 1-4 spelare till Red Dead Redemption. Det bästa av allt är att det är helt gratis, fingrade lite på uppdragen tillsammans med 2 kompisar igår och jag måste säga att det här är helt i klass med en massa annan DLC som utvecklare väljer att ta 800MSP-för, tummen upp Rockstar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

blutt - 23 juni, 2010

Åååh Risk!! Så jäkla kul!

Petter - 23 juni, 2010

Ang. RDR dlc, visst är det sjysst att dom släppte det gratis och så, men…

Filen man laddar ner är bara på 13 mb. Det är troligen bara en patch som enablar det som redan fanns i spelet.

Troligtvis så gick inte co-op att få fungera bra i tid till release, så dom disablade det, sen släppte dom den där patchen och kallade det för DLC.

Nikke - 24 juni, 2010

Petter: Anledningen att det är så litet är att själva ”ingredienserna” redan finns på skivan, allt utspelar sig i miljöer som redan finns, mot fiender som redan finns etc och det har varit planerat sen release. Man fick ju en liten reklamflyer om det i boxen liksom.

Ina (NG+) - 24 juni, 2010

Jo men man kan alltid fundera på varför vi fick vänta på det liksom. Varför ha en reklamflyer och säga ”det kommer sen” när det lika gärna hade kunnat förlja med?

F.ö. orsakade Outlaws to the End en GIGANTISK bugg i Free Roam som jag har hört att de ska ha fixat nu.
Om man joinade Public Free Roam var alla andra spelare osynliga, inga fiender spawnade (varken banditer eller djur) och man kunde inte kalla fram sin pållehäst. Det här med att fienden inte spawnade gjorde så att man med ett enda knapptryck kunde få 500XP på tre sekunder, och upprepa detta i all evighet. Folk ställde sig alltså inne i ett tomt hideout och spammade ”replay”…. och fick därmed oändligt med XP på bara några minuter.

Helt sjukt att Rockstar kan släppa ett spel med så mycket problem :S

mh76 - 24 juni, 2010

Duke Nukem: Manhattan Project är väl bara ett litet försmak inför det kommande spelet Duke Nukem: Forever som aldrig visades på E3 :).

Petter - 24 juni, 2010

Hur svårt är det att trycka ihop en flyer..

betydligt svårare att bygga 6 missions i 13 mb även med existerande resurser, kan jag lova.

Nikke - 24 juni, 2010

Ina: För att det är bättre att släppa spelet så fort som möjligt och låta en sån sak komma i efterhand, tycker vi ska vara glada över att möjligheten att göra så här finns det är bara synd att vissa företag utnyttjar det för ekonomisk fördel, vilket Rockstar valt att INTE göra.
Hade det här varit under PS2-tiden hade nånting sånt här varit borta för alltid.

Petter: Och precis därför har du anledningen till att vi fick det här en månad efter spelet och inte vid release.

pskjonte - 27 juni, 2010

Duke Nukem…ge mig Duke Nukem Forever istället! Eller? Någon som bryr sig om Duke längre? Nyare gamers kanske inte ens vet vem han är? :=)

EkZor - 30 juni, 2010

Man får lite gåshud så fort man ser Duke :) Så stilig, så Perfect. Man skulle kunna jämföra honom med Guvenör’n men gammle Arnold får ju bara stå i Dukes skugga då.
Men snart är det dags för Duke Nukem Forever <3 Det kommer vara världens bästa spel!!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp