Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Veckans spel på XBLA: Snoopy Flying Ace

2 Skrivet av - 2 juni, 2010

Ni vet väl att Snobben fyller 60 år i Oktober? Helt ärligt tror jag inte det finns något bättre sätt att fira och hedra en serie som denna än att skapa ett TV-spel i klassisk stil. Snoopy Flying Ace är en uppföljare på Snoopy vs the Red Baron från 2006.

Nio olika multiplayer-lägen, både solo och teambaserat, ett gäng single player-uppdrag och stöd för din avatar, allt för 800MSP (ca 90kr). Måste säga att jag är glad över att spelen på senaste tiden mestadels inte kostat mer än 800MSP.

Veckans Deal är nånting MS kallar för ”Movie Mania” – vad det betyder ser du nedan.

For one week only, this week you can pick up the classic Prince of Persia Xbox Live Arcade game for 400 Microsoft points (50% off), the Transformers 2 Character and Map Pack Plus DLC for 400 Microsoft points (50% off) and/or the Xbox Live Arcade title, Watchmen: The End is Nigh, for 800 Microsoft points (50% off).

Glöm heller inte bort att ett nytt Map Pack till Modern Warfare 2, ”Resurgence Pack”, släpps imorgon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Ugo - 2 juni, 2010

Har inte testat trial versionen. Har du? Är det något att ha?

Nikke - 3 juni, 2010

Mja, jag testade lite snabbt och kom fram till att det nog var inget för mig.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp