Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Xboxflickan i Spelradion avsnitt 129

0 Skrivet av - 28 juni, 2010

Spelradion-charmörerna Kristian Johansson och Johan Hallstan

Ni missar väl inte att ni kan höra ännu mer podradiosnack från mig i senaste avsnittet av Spelradion? Just det, massor och massor av E3-snack blir det, så vill ni veta vad jag spelade på mässan ska ni genast klicka er bort till Loading och lyssna!

När nästa avsnitt släpps på onsdag får ni ta och spetsa öronen igen, då är allas vår nördmorsa EmmyZ gäst, lär absolut vara värt att lyssna på.

När jag ändå är inne på det här med podcasts så slänger jag in ett snabbt tips till Radio Speltorsks sommaruppehåll, där du som lyssnare får chansen att sända ditt hemmasnickrade avsnitt av Radio Speltorsk. Läs mer om projektet på deras hemsida. Låter det som en kul grej? Bara att spela in och skicka till Andreas och Sebastian. Deadline för ditt avsnitt är den 7 juli. Kanske hinner jag och Nikke snickra ihop ett avsnitt…?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp