Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Veckans spel på XBLA v. 27

2 Skrivet av - 9 juli, 2010

Ännu en gång får jag utbrista, ”Äntligen!”. För drygt en vecka sen skrev jag om hur Monkey Island 2: Special Edition (800msp) var ett av mina mest efterlängtade spel under det här kvartalet, äntligen är det här och vi kan ännu en gång ta del av den fantastiska humorn, de fantastiska pussel och de välskrivna dialogerna i en helt ny förpackning.

Tycker man den nya förpackningen ser ut som skit? Inga problem! Med ett knapptryck byter man till ”Classic Mode” där allt är som förut. Förutom grafiken som är helt omgjord har de även lagt till bland annat tal, ett ledtrådssystem och kommentarer från skaparna av spelet som man kan låta rulla under spelets gång.

Blacklight: Tango Down (1200msp) är startskottet för ett nytt multimedia-franchise, förutom spelet är en film och en trilogi serieböcker planerade. Spelet i sig är ett traditionellt FPS med fokus på multiplayer, här finns samma typ av ranking-system som i tex Call of Duty-spelen, desto mer du stiger i rank, desto mer vapen och gadgets for du tillgång till.

Jag testspelade en Domination-match och jag var inte särskilt imponerad, efter åtskilliga timmar med MW2 kändes allt så… budget. I och för sig ska man väl knappast förvänta sig mycket mer av ett spel med ett nypris på 20% av dagens retail-spel. Så det kan nog vara lite småkul trots allt.

Till sist, något att dregla över inför 1:a Oktober, nämligen Dead Risisng 2: Outbreak Edition! Förutom spelet medföljer en ”12 statyett av en fet turistzombie med blodig skjorta och accessoarer. Man får även med en kod för att kunna ladda ner exklusiva teman och annat Xbox 360-exklusivt som ännu inte är utannonserat. Sägs släppas exklusivt i Europa i en mycket begränsad upplaga, fast det tror jag vad jag vill på ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Spel-Malmer - 10 juli, 2010

Tycker de gjort ett fantasiskt jobb med den nya grafiken i MI2. Bättre än i förre special edition. Helt klart ett fantastiskt spel. Som även känns modernt numera.

GAMER KVÄLL - 14 juli, 2010

Hej, tänkte bara tipsa om min blogg. Jag försöker få ihop lite andra svenska Xbox-gamers att spela med: http://gamerkvall.blogg.se/

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp