Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Dead Rising 2: Case Zero, jag håller med!

10 Skrivet av - 1 september, 2010

Nu har även jag hunnit några vänder med Dead Rising 2: Case Zero. Jag kan inte annat än hålla med Niklas om att de är de bäst spenderade 400 ms pointsen på länge. Jag har inte så mycket mer att tillägga, gå och se Nikkes youtube-klipp en gång till så bjuder jag på den här fantastiska peppbilden från E3 å länge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

blutt - 1 september, 2010

Haha, jäklar va skön bild :D

hiro - 1 september, 2010

Jag är mest impad över hur du har lyckats hålla dig från att visa denna bild tidigare ^^

Nikke - 2 september, 2010

Jag smygkollade faktiskt lite på bilden igår morse innan du hade hunnit skriva något eller lägga upp den. Helt fantastiskt!

Markus - 2 september, 2010

Grym bild!

Familjenspel - 2 september, 2010

Så cool bild! :)

Markus - 2 september, 2010

Tycker du säljer in spelet på ett bra sätt! Capcom borde använda bilden i sin PR-kampanj :)

mh76 - 2 september, 2010

Såg du till några zombier under E3? :)

Linus - 2 september, 2010

Dig vill man inte träffa i en mörk gränd om man är zombie

Angelica - 4 september, 2010

hiro: jag har fler på lager! Mest av allt har jag ett fint videoklipp jag håller lite till på ;)

mh76: Om jag gjorde! Typ såhär:
zombie

GAMER-KVÄLL - 11 september, 2010

Jag köpte precis Case zero efter att ha läst det här, men blev faktiskt lite besviken på spelet. Jobbigt med all laddningstid mellan Safe House och staden. Jag skulle vilja springa fram och tillbaka hela tiden och göra nya vapen men pallar inte på grund av laddningstiden.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp