Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Videoblogg: E3-montage

14 Skrivet av - 5 september, 2010

Jag har spenderat kvällen framför datorn och försökt friska upp mina gamla videoredigeringsskills. Min videoblogg om Playstation Move är inte riktigt klar, men jag passade på att rota fram lite filmklipp från när jag var på E3 och klippte ihop allting till ett lite montage! Så kika och njut, eller något!

Musiken kommer från Chetreo, gå gärna in på hans Myspace och lyssna. Många fina 8bit-inspirerade låtar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Conny - 5 september, 2010

Kul video, och även om det gick hemskt fort och snabbspolat gör du en sak väldigt bra som många missar; Håller det kort och koncist! Tumme upp!

Familjenspel - 5 september, 2010

Trevlig film! Fast jag blev åksjuk av tempot i filmen :) Skulle vilja åka till E3 någon gång… :D

Rubin - 5 september, 2010

Sweet mont, dude! Five stars for that triple kill!

EmmyZ - 5 september, 2010

Åh, nu blev jag sugen på att börja redigera! Snyggt :-D Jag gillar att det var snabbspolat. Gav liksom en känsla av hur hetsigt jag kan tänka mig ett E3 är. I like! :-D

hiro - 5 september, 2010

Ah shit nästa år är det som som följer med som din personliga kock! Du vet man kan inte äta allt skräp där som serveras på E3 så det borde du kunna få igenom för att få en extra biljett till mig ;D

Angelica - 5 september, 2010

Åh, tack! Vad kul att ni gillar :)

Familjenspel : Haha, man blev iofs nästan åksjuk av E3. Kaos!

hiro: Lätt! Ryms du i handbagaget? :D

SpeLinnea - 5 september, 2010

Åh, vilken dröm det hade varit att få åka dit! Jag fnissade gott åt Plants vs Zombies i början där. Gillar hur allt ser ut nästan som ett tivoli och uppbyggt med olika.. ja, attraktioner. :D

Sjukt avis på Keith Apicary-träffen också.

Ercarret - 5 september, 2010

Även om jag gillade innehållet i videon, så ogillade jag kombinationen av musik och snabbspolning. Jag kan förstå det senare som ett sätt att visa så mycket som möjligt av E3 utan att för den delen göra ett monster till video, men tonsatt till den musiken (som, om vi ska vara lite diplomatiska, inte är min kopp te. Alls) så tycker jag bara att det blev jobbigt.

Sedan hade jag gillat att höra vad folk sade när de pratade, men bortfallet av rösterna var en konsekvens av ljudvalet, och hade jag gillat musiken så hade jag kanske inte anmärkt på det.

Med det sagt så gillade jag det som jag faktiskt såg i klippet. Det gav verkligen en kort, men koncis bild av mässan. Och jag gillade Dead Rising 2-buren. :)

Angelica - 5 september, 2010

SpeLinnea: Keith var helt fantastisk <3

Ercarret: Ja, gillar man inte musiken så är det klart att det kanske inte blir lika bra. Jag diggar den typen av musik i viss mån, just grejerna som Chetreo gjort fastnade jag rejält för, lite blandning av pop och 8bitblipblop. Men smaken är ju som baken!

Problemet med ljudet var att det var så högljutt och skränigt att nästan ingenting filmat inne på mässan ens gick att använda. Därför fick det bli musik istället. Snabbspolningen funkade fint för att få in allt och hindra det från att bli segt, men det blev lite väl skakigt, ska öva på att vara stadig på handen nästa gång :) Tack för du kommer med raka och ärliga synpunkter som vanligt!

Conny - 5 september, 2010

Ett tips för att inte få det lika skakigt är att hålla handen under kameran istället för på det klassiska handycamviset (Om det nu är en sådan du har.) Då slipper man den där viftande amatörkänslan.

Linus - 5 september, 2010

Okej. Nu är det kört. Jag MÅSTE åka på E3 nästa år. Hur gör man för att ta sig in. Kan vem som helst gå in eller måste man ha något juournalistpass eller något?

Angelica - 5 september, 2010

Conny: Tack för tipset!

Linus: Man måste jobba i spelbranschen på något sätt. Fick faxa in lönebesked och visitkort! :O

mh76 - 7 september, 2010

Vad otroligt mysigt och roligt det såg ut att vara på E3.

Ska du åka nästa år, så vet du att jag ryms i en liten tändsticksask :).

Angelica - 7 september, 2010

mh76: Lätt, du kan få assistera Hiro i matlagandet! :D

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp