Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

En ny familjemedlem på gång…

18 Skrivet av - 8 september, 2010

Kommer ni ihåg när jag skaffade Dante? Jag var så sjukt peppad och laddad, men trots det så blev det ännu bättre och finare att bli kattägare än vad jag kunnat ana. Nu har vi ju flyttat och bor lite större. Det märks att Dante trivs men han vill ha väldigt mycket uppmärksamhet när vi kommer hem från jobbet, och det känns som att vi inte alltid riktigt räcker till när det gäller lekandet. Även om han säkert har det väldigt väldigt bra så tror jag att han skulle trivas ännu lite bättre med en liten kattkompis här hemma. Så efter en hel del övervägande och spanande har jag hittat en bra uppfödare och idag åkte vi och klappade. Kärlek! Nu väntar vi bara på att det ska bli november så att den här lilla krabaten får flytta in hos oss.

Katten är samma ras som Dante, en Cornish Rex, eftersom min sambo Oskar är kattallergiker behöver vi ha en ras som han tål. Besöket hos uppfödaren (hallå, 10 katter i samma hem!) gav inte några som helst känningar så bestämde vi oss för att den här blir det. Alla som är allergiker tål inte Cornish Rex, det är olika från person till person, det bäst är om man kan få prova klappa och gosa lite och se om man reagerar.  Vill du veta mer kan du läsa om kattrasen på Rexringen.nu.

Katten med svart nos ska bli vår, de andra två småttingarna är kullsyskonen och den stora svarta är mamman. Hon ser lite extra korthårig ut eftersom katterna ofta tillfälligt tappar pälsen när dom får ungar. Hon var superfin och gosig ändå! Åh, är det november snart?

Musiken är precis som i min E3-video gjord av Chetreo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Vicke - 8 september, 2010

Finns inte mycket mer att säga än ”Naaaw!” :)

Sebastian "Saradir" - 9 september, 2010

Bob!

Ercarret - 9 september, 2010

Men VARFÖR måste alla spelbloggare skaffa söt katt, sötare katt, sötast katt, hela tiden!?! Man bara BOMBARDERAS med söta videor, hela tiden. Man bara VILL HA katt själv, hela tiden!!!

:D

Någon gång i framtiden, kanske.

Joakim Andersson - 9 september, 2010

MISSE!

Ehm … He he.

Vad ska den heta :) ?

Nikke - 9 september, 2010

Han ska heta Bubba, det har jag redan bestämt.
Jag gillar den här rasen väldigt mycket, mjuka som sammet och de hårar knappt alls (av naturliga skäl.)

Linus - 9 september, 2010

Jag tycker den ska kallas xboxkatten. Då kan den ju blogg lite också :D

Toby Lee, Eurogamer.se - 9 september, 2010

Naaaaw. Vad söt!

Bra att övertalningskampanjen lyckades. Bra jobbat där :)

magiul - 9 september, 2010

Alla namn går bra utom…. B! Men, men, det är ju bara en djurälskare som kan älska de där fyrbeningarna. Han med svart nos var ju lite söt, men morsan såg ju ut som något från Independence Day. Sorry….

Robin - 9 september, 2010

Inte för att vara taskig men Gremlin är ju ett passande namn om man går på utseende. Så slopa Bob

Gurra - 9 september, 2010

Gillade inte alls det jag såg, ingen söt kattras i mitt tycke..

Mattias // Onlajn.se - 9 september, 2010

Grattis till tillskottet! Verkligen! :)

Cornishar är så fina, om våra Devons får ett tredje syskon någon gång så är Cornish en kandidat, men det finns fler kandidater! :)

Ser fram emot tonvis med foton i vinter! :D

Jonas Andreasson - 9 september, 2010

Min flickvän lånade en katt av en kompis en helg. Det slutade med kattsand och katthår överallt, spyor på mattan och en aggressiv katt som spotta och frästa på allt och alla :) Det dröjer nog innan vi försöker att skaffa en igen !

Ina (NG+) - 9 september, 2010

Finaste kattrasen, och förbannat fint typade kissar. Paddan tog mitt hjärta…

Mikael Carlsson - 9 september, 2010

Kan vi få lite info om denna Oskar? En bild kanske?

Familjenspel - 10 september, 2010

Sööööt! Jag kan dock lova att som spelbloggare aldrig, aldrig skaffa katt :D Jag gillar dom inte :P Så vill ni ha en kattfri blogg vet ni vad ni ska vända er *skrattar*

Hamsternator - 10 september, 2010

Är det en Vergil tro? ;D

Angelica - 16 september, 2010

Jag minns själv hur jag reagerade när jag såg en Cornish Rex för första gången på bild. Skrattade och tyckte det var bland det fulaste jag sett. Sen träffade jag en Cornish och hade aldrig sett maken till personlighet i en katt.

Man lär sig älska utseendet snabbt och nu kan jag knappt tänka mig någon annan ras! :) Så det är lugnt, ni som tycker han ser helt störd ut. Jag vet vad ni menar!

Jonas Andreasson: Jo, det är ju en del jobb också :)

Mikael Carlsson: Oskar är min pojkvän och sambo sedan juni. Han är också spelintresserad, så vi lirar en hel del ihop. Han är lite hemlig av sig och vill helst inte synas i bloggen särskilt mycket :)

Inlänkat

Hej Bob! | Xboxflickan & Nikke - 10 november, 2010

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp