Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Nikke har shoppat lite, igen (Mafia II-intryck)

10 Skrivet av - 15 september, 2010

Tycker det passar bra med en videoblogg en morgon som denna. Visar upp och pratar egentligen bara om de spel jag nyligen plockat på mig, lite snabba intryck om Mafia II också.

PS. Slutet är värt att se ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Familjenspel - 15 september, 2010

Hahaha bra slut, avundsjuk på dig att du har alla dom där bra spelen! Speciellt dom på slutet! Vill ha… eller nått! Tycker också det är dåligt att när man förhandsbokar så får man vänta.. vad är då vitsen?

Joakim - 15 september, 2010

Haha härligt slut på videon.
Jo Webhallen har en tendens att vara lite ojämna med det där, ibland får man det på dagen, ibland efter och vissa gånger får man de flera dagar innan. Rekordet för mig var nog Lego Harry Potter som jag fick 12 dagar innan release.

Men det kan även vara posten som spelar ett spratt ibland, även om Webhallen skickar det i god tid så kan posten sega ner processen, kan vara allt från lathet till brist på utrymme etc.

Ina (NG+) - 15 september, 2010

Älskar dina videos. Så himla enkla att se/lyssna på utan prettokänslan och inte FÖR mycket svamlande + HUMOR. Perfekt :) Ville slänga in det här bara ^^

Jag får nästan alla förbokningar dagen innan när jag bokar på Webbis O: Kan visserligen bero på att jag har vit/svart nivå på medlemskapet också…

Anton - 15 september, 2010

Löjligt om folk skulle kritisera Playboy-grejen för att naket är dåligt för 13-åringar som du sa.

”Låt barnen kriga så snällt, så glömmer de allt sexuelt”!

Henrik Blomgren - 15 september, 2010

En massa spel. Bra att det tillkommer spel :)

Sedan är det ju som du säger att man ska spela igenom de också. Har fortfarande en diger lista att spela igenom. Som tur är släpps det inte så jättemånga nya spel som jag vet om att jag vill ha i dagarna. Det är bara Atelier Rorona i slutet av månaden som jag vill ha.

Nästa spel som är intressant är finalen till Ar Tonelico som släpps någon gång nästa år.

Så jag har ju egentligen tid att spela på. Men det kommer alltid någonting annat i vägen för mig.

Linus - 15 september, 2010

Håller med dig angående det där med att det poppar upp en naken tjej när mamma är inne i rummet inte är speciellt kul någon stans. Däremot så måste jag ifrågasätta när du säger: ”undra bara vad en 13:åring kan göra med det” Jag tror inte att 13 åringar bryr sig. Internet är mer avancerat än så i dag…

hiro - 15 september, 2010

Jaha det var DÄRFÖR du satt o lira MW2 multi´n igår istället för Reach ^^ och när du gick offline senare på kvällen så vet jag ju vad du gjorde egentligen ;)

Nikke - 16 september, 2010

Tack för kommentarerna.

Joakim: De skickar sina försändelser med varubrev klimatekonomisk, vilket verkar väldigt instabilt. Att skylla på posten för att webhallen använder en rutten tjänst går inte riktigt.

Ina: Jag har guld och speedpacking, men man tycker ju inte att sånt borde spela någon roll vid förbokningar. Att särbehandla kunder är aldrig bra för ett företags rykte.

Henrik: Visst måste man lägga till lite då och då, annars klarar man sig ju inte ;D

Linus: Det var mer ett skämt än ett pinsamt försök till debattinlägg.

hiro: Lirade Maffia II, för inte fan har nått Reach dykt upp ännu. Lycka till att Webhallen kommer få pengar av mig i framtiden.

Ina (NG+) - 16 september, 2010

Men med så sjukt många förbokningar är det ganska logiskt att de helt enkelt inte hinner allt på en gång. De kan ju inte särbehandla dem som inte köpt Reach heller :) Webhallen har blivit lite för poppis kanske :D

Ricard med bara C - 18 september, 2010

”Jag gillar halvnakna kvinnokroppar.” :D

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp