Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Tävling: Dansa fuldans och vinn en spelstund med Kinect!

10 Skrivet av - 24 september, 2010

I Microsofts kommande satsning Kinect använder du kroppen som kontroll. Det är inte längre en plastklump i näven som gäller, nej, nu är det upp ur soffan och spela med hela kroppen. Är du nyfiken? Nu har du chansen att vinna en exklusiv spelstund tillsammans med oss, Angelica och Niklas, i Stockholm där du får prova på Kinect och de allra hetaste spelen, långt innan Kinect når butikshyllorna!

Spelstunden kommer att äga rum i centrala Stockholm (mer info om exakt plats kommer via mail till vinnarna!), måndagen den 4:e oktober klockan 9.00-12.00. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ordna med resa, så du får se till att du kan ta dig hit på egen hand. Vi har plats för fyra bloggläsare, så vi kommer att välja två vinnare som vardera får ta med en kompis.

Hur vinner man då? Jo, förstår ni. Vi vill ha med oss någon som trivs framför en kamera och inte är rädd för att bjuda på sig själv så därför vill vi att ni filmer er själva när ni dansar lite fuldans och skickar in filmklippet till oss. Antingen att ni skickar filen direkt eller lägger upp den på valfri videotjänst (t.ex. Youtube eller Vimeo), men glöm inte säga till oss att ni vill vara med och tävla, maila xboxflickan@gmail.com. Bidraget vill vi ha senast onsdag den 29:e september, vinnare presenteras under torsdagsmorgonen.

Vad är egentligen fuldans då? Det bestämmer du själv såklart! En som vet hur man dansar fuldans är Radiogamer-Christian, ni kan ju alltid fråga honom om tips!

Alltså!
När: 4:e oktober, 9.00-12.00
Var: På ett hotellrum i Stockholm
Vad: Privat förhandstest av Kinect med Xboxflickan & Nikke (Det är alltså bara ett litet gäng, så alla kommer hinna testa ordentligt!)
Hur: Två personer vinner platser genom att skicka in videoklipp med sig själva dansande fuldans, senast den 29/9.

Spelen som finns på plats är Kinect Sports, Kinectimals, Kinect Joy Ride, Adventures samt Dance Central och Your Shape.

Vi är peppade och tackar Microsoft för att vi får möjlighet att ha den här tävling. Rulla kameran så kör vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Fkthor - 24 september, 2010

Skitkul! Hoppas att det släpps snart så man kan handla spel….

Emil - 24 september, 2010

Spännande! Synd att man inte dansar fult. Om man skulle vinna och har en rese tid på 5 timmar till Stockholm? Hur löser man det?:)

Angelica - 24 september, 2010

Fkthor: I november är det dags! Jag tänker nog köpa faktiskt, jag vill köra Dance Central :)

Emil: Man får väl anstränga sig lite när man dansar ^__^ Ja, tyvärr kan vi ju inte ordna med resan, så det där måste man lösa själv om man vinner.

Hedlund - 27 september, 2010

Såg just i YouTubehänvisningsstatistiken att du länkat min vackra dans. jag tackar ödmjukast och skulle det nu vara någon som känner att fuldans är svårt så har jag hinkvis med tips. Nästa gång vi ses Angelica så ska jag lär dig dansmovet ”defekta spermien” som du kan öva på och lägga upp i bloggen :)

Joakim - 27 september, 2010

Emil, man löser det genom att åka så man hamnar i stora staden på morgonkvisten =)

Nu vaknade hycklaren inom mig, det hade onekligen varit intressant och testa Kinect, då det är det som känns mest nyskapande av dessa icke kontroller. Det som lockar mest är att få svar på frågorna kring Kinect och kanske tom få en ny uppfattning om dessa kontroller som använder sig av en kamera och bevakar oss ;).

Ger mig på ett försök att övervinna blygheten och vinna lite självdistans! Rolig tävling, hoppas att man får se alla bidragen efteråt ;)

Angelica - 27 september, 2010

Hedlund: Ser fram emot att lära mig dina dansmoves :D Fuldans it is!

Joakim: Ja, än så länge ganska tunt med bidrag. Håller tummarna för att det rasslar in imorn! Jag är sjukt sugen på Dance Central, men nyfiken på hur det faktiskt funkar med andra typer av spel.

Mikael Carlsson - 29 september, 2010

Eftersom jag gilla att bjuda på mig och det inte har verkat kommit in så många bidrag så bjuder jag på detta

http://www.youtube.com/watch?v=V8A5I3q96lQ

Om någon vill ha koreografin maila mig :)

Rasmus Foltmar - 29 september, 2010

Tråkigt att man är i skolan då, annars hade jag gärna bjudit på min Mr Bean-dans. ;)

Joakim - 29 september, 2010

Jag ger mig in i leken, här kommer mitt bidrag. Ursäktar för den dåliga kvalitén men har tyvärr bara en krasslig gammal kamera så den fick duga. Titta och njut =)

http://www.youtube.com/watch?v=4opvYj_UKWg

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp