Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Veckans spel på XBLA v.36 – Braaaaaaaaains

5 Skrivet av - 8 september, 2010

Nu var det ett litet tag sedan jag gjorde ett ”äkta” inlägg om veckans spel på XBLA (9 veckor för att vara exakt) så då tycker jag det är dags igen! Viktigast är nog ändå Plants vs Zombies som vi konsolspelare suktat efter ända sen det släpptes till PC förra våren. Ett Tower Defense-spel med Zombies i helt crazy stil, 1200MSP (ca 135kr).

Nyckeln till en gamers hjärta går via Zombies.

Veckans andra spel, It’s Your Stage: Dance! kanske kan få dig att svänga med häcken, kan spelas med antingen kontroll eller dansmatta. Känns lite som ett uppochnedvänt DDR, med taffliga kontroller (i alla fall om man testar med handkontroll som jag gjorde.). Priset ligger på 800MSP (ca 90kr).

Missa heller inte Deal of the Week, den här veckan får du rabatt på VS mode och de två nedladdningsbara episoderna Lost in Nightmares och Desperate Escape till Resident Evil 5. Priset är 240MSP/st (ord. pris: 400MSP). Ärligt talat tror jag inte du kan få bättre DLC för det priset, inte i närheten, inte så länge Josh Stone lever i alla fall.

Josh Stone (the badass!) och Jill Valentine i Desperate Escape.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Lord Gothic - 8 september, 2010

Du glömde skriva att versus mode också kostar 240mspoints ;). Jag såg inte fram så mycket mot plants vs zombies fast jag älskar zombie spel och filmer. Var de nåt att ha eller :) ? Kanske införskaffar de vid ett senare tillfälle.

hiro - 8 september, 2010

Japp en riktigt toppen vecka på Xbox Live =)

Plants vs. Zombies är ju helt underbart, kört det både på PC och min iPhone men blir till att köpa igen ^^ och RE5 DLC´n tycker jag verkligen alla som inte investerat i än och uppskattar RE5 lika mycket som du och jag bör köpa. Vi hade ju faktiskt galet kul med bägge dom episoderna, speciellt på svåraste inställningen!

Ina (NG+) - 8 september, 2010

Spelade och recenserade PvZ igår/natten till idag. Måste säga att jag är smått besviken eftersom multiplayern inte alls är bra (just nu iaf)
Men har man det inte till PC (det är ju förutom multiplayer en portning av PC-spelet) är det en fruktansvärt bra utgåva av spelet i övrigt :3

Nikke - 8 september, 2010

Lord Gothic: Hade missat det, men nu har jag uppdaterat! Spelat i 20-30min på PvZ och hittills stengillar jag det.

hiro: Eller hur, RE5 i co-op är bara så sjukt kul :D

Ina: Mjo, VS verkar inte så kul, det är för kampanj man köper det XD

Angelica - 8 september, 2010

Jamen JA! Köp Resident Evil-stuffet. Köp köp köp!!!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp