Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

4 måsten på GAMEX

5 Skrivet av - 4 november, 2010

Sveriges första spelmässa, Gamex slog idag upp portarna och över 4000 besökare vågade sig dit! Du kanske var en av dom, eller planerar att besöka mässan i helgen? Jag och Nikke åker dit på lördag, så om du ser oss hugg gärna tag i oss och säg hej!

Jag bjuder dessutom på en liten att-göra-lista för er som ska besöka mässan, så att ni inte missar någonting viktigt!

Lyssna på Spelradions livesändning
Podcastveteranerna Kristian och Johan återupplivar spelradion på lördag och gör en stor livesändning klockan 14.00 i rum E5J för den som vill lyssna direkt på plats. Gästar gör bland annat EmmyZ, Victor Leijonhufvud, Martin Lindell och Christian Hedlund. Och jag då förstås! Kom och lyssna!

Prova på Kinect
Gamex-mässan är ett utmärkt tillfälle att spana in Kinect som släpps nästa vecka. Vi spelade ju Kinect med några av läsarna förut, och gillade Kinect skarpt mycket tack vare det eminenta dansspelet Dance Central. Så passa på att prova och se om Kinect är någonting för dig. Är du inte sugen på Kinect så finns det massa annat som ännu inte släppts att känna på, så som Kirbys Epic Yarn, Call of Duty Black Ops, Killzone 3 och Little Big Planet 2.

Lyssna på Dragon Age II-utvecklarna
Fredag på stora scenen 15.45-17.30 kommer Bioware att prata om Dragon Age II. Det vill man ju inte missa! Kikar man in i EAs bås finns det säkert också smaskiga trailers att glo på.

Kändisspaning
Vill man stöta på svenska spelkändisar är det i helgen du ska passa på. Journalister, bloggare och spelutvecklare i en enda röra. Förutom Spelradions livesändning som lär locka en hel del kända ansikten är det en bra idé att besöka de olika speltidningarnas montrar. Du hittar en hallskiss med alla montrar på Gamex hemsida.
Vi ses på lördag! (Eller kanske redan imorgon på fredagsölen?)

Kan du inte gå på mässan kommer du ändå kunna följa med oss här på Xboxflickan & Nikke, för vi åker ju givetvis dit med kameran i högsta hugg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Christofer Martin - 5 november, 2010

Jag brände mitt krut i torsdags. Spanade efter dig men jag vet att helgen funkar bättre för de flesta. Tycker att det var bra, bortsett från alla säljare från Tele2 och Viasat som man brukar kryssa mellan på stan. Ha det kul i helgen!

Mikael Carlsson - 6 november, 2010

Jag får alltid lite ångest om jag skall börja snacka med ’kändisar’. Jag sprang på Jimmy Håkansson en gång på mitt jobb och försökte lite artigt småprata lite och frågade om han skrev för Level. Hans blick var priceless :) Han menade säkerligen inget illa men hans ögon sade ”Are you some kind of fucking stalker?”

Men jag har ju redan ’vikt ut mig’ både i denna blogg (jag var ju en av läsarna som fick prova Kinect) och i Leijunhufvuds (stavade jag rätt?) blogg fick jag min tatuering publicerad så jag kanske säger emot mig själv :)

Nu har jag tyvärr ingen möjlighet att närvara på Gamex för det skulle kosta för mycket pengar men jag lovar att komma fram och säga hej om jag ser dig Angelica eller Niclas :)

Shit. Jag insåg just att jag har Martin Lindells bok signerad också. Jag är nog en kändisstalker ändå. :)

Mattias Falck (kinectia.se) - 7 november, 2010

Det har varit trevliga dagar på Gamex. Alla fyra dagarna faktiskt. Mest hektiskt var nog igår. Inte nog med att det var flest folk, det var mest att göra också. Inte minst att gå och titta på inspelningen av Spelradion. Funkade över förväntan faktiskt! Det måste bli en tradition!

Jonas Andreasson - 7 november, 2010

Hälsa på kändisar är kul och gör att man blir lite nervös. Känns skumt på något vis :) Hälsade på hos PCG och FZ!

Älskade Donkey Kong Country Returns. Längtar efter release… :) Synd att det bara blev en dag :/ Mycket folk man missade (och spel)

Tommy Håkansson - 7 november, 2010

4000 första dagen? Awesome. Antar att helgen såg ännu fler. Blir nog en uppföljare nästa år. Och då skickar Svampriket fler än bara Ludde. :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp