Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Tävla om coola Medal of Honor-prylar

26 Skrivet av - 15 november, 2010

Vi har fått lite häftiga Medal of Honor-prylar att tävla ut här i bloggen. I potten ligger en kamouflage-mönstrad tröja i storlek L, en halskedja med dogtags, en snygg zippotändare och ett 2GB USB-minne i form av en sniper-kula(Jag ljög, den är ju formad som en patron!). Man kan inte vinna Bob, tyvärr. Det är bara väldigt svårt att ta ett kort med honom klättrandes överallt…!

För att vara med och tävla om Medal of Honor-paketet vill vi att du postar en kommentar till det här inlägget eller skickar ett mail till xboxflickan@gmail.com(Skriv ”Höstpepp” i rubriken!) med ditt bästa tips för att hålla humöret uppe såhär på höstkanten när det bara är ruskigt och mörkt ute. Spelar du något särskilt som gör dig på bra humör? Finns det några superuppiggande filmer eller har du ett dunderrecept på världens godaste dessert? Vad som helst som gör dig på bra humör i höstrusket alltså!

Maila oss och berätta senast lördagen den 27 november för att vara med i tävlingen. Det bästa tipset publiceras på bloggen och den som skickat in det får paketet på posten!

Tack till EA som skickade Medal of Honor-swagen till oss. Ni kan läsa om våra spelintryck av Medal of Honor här och här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Blygarn - 15 november, 2010

Varför deppa! Njuta av härligt svalt höstväder och på med lite ny gear och gå ut!

Jonas Andreasson - 16 november, 2010

För mig finns inget depp – bara pepp. Hösten är ju åretshöjdpunkt! Mängder med spel, mycket dåligt väder och mörkt ute – perfekt för tvspel!

Markus - 16 november, 2010

Nu när det är höst och dåligt väder varför deppa, se Sagan om ringen trilogin och bli på bättre humör :D

Familjenspel - 16 november, 2010

Mitt höstpepp tips är att tända en massa ljus hemma i lägenheten, kura ihop dig med din älskling framför en film eller varför inte ett härligt co-op spel. Låt hösten vara en stund för lugn och ro innan julens stress!

Holmberg - 16 november, 2010

Mitt bästa höst-pepp är att jag sparat Alan Wake över hela sommaren tills nu när det äntligen börjat blivit lite mörkt på kvällarna så man får uppleva det som det är tänkt.

Så det är mitt tips.. ta fram ett rejält höst-spel, släck lamporna, tänd lite levande ljus och njut av att sommarens hets är över.

Zejiro - 16 november, 2010

Något jag har kommit på mig själv med nu under hösten är att jag, förutom att spela, gärna sitter och läser andras spelbloggar. Engagerar mig mer i det nu än vad jag gjort tidigare under året. Utomhus finns det ju inget som lockar för tillfället så då får man vända sig till ens bästa vän på hösten – internet.

Dessutom har jag blivit mer aktiv i min egen blogg.
Vad jag försöker säga är att vad man än har för intresse så kan man göra hösten mysig inomhus.

Dessutom är rotfrukter ganska billigt nu och bland det bästa som finns är ju rotmos, mums!

Devlin - 16 november, 2010

Totalt ägd av nåt jävla sniperteam i TD på Black Ops nu så jag tänker fan bara bidra till höstmörkret!

”In popular use, the term ”bullet” is often misused to refer to complete cartridges. This is incorrect; ”bullet” refers specifically to the projectile itself, not the entire cartridge.”

Det här är viktiga saker!

Angelica - 16 november, 2010

Tack för alla fina höstpepp-tips!

Devlin: Vad heter det då? Hylsa? Jag tänker mig att om det är en hylsa är den tom :/

Holmberg - 16 november, 2010

Tror det kallas ”patron” om det är hela paketet med hylsa o kula o laddning osv.

Angelica - 16 november, 2010

Holmberg: det har du ju rätt i! Nu lär jag få skäll av min skarpskytt till far för att jag inte kunde det där! :O

Han brukade alltid berätta ingående och noggrant om sina jaktgevär för potentiella pojkvänner jag drog hem i mina yngre dar… på skoj då (fast ändå mest inte).

Holmberg - 16 november, 2010

Angelica: Haha.. jag kan tänka mig. Min dotter är bara några månader så det är ju långt kvar tills hon drar hem pojkvänner men nog har jag allt börjat fundera på jaktlicensen redan :)

Angelica - 16 november, 2010

Holmberg: Haha, jag förstår det! :D Och fint fixat med avatarbild också!

Anton - 16 november, 2010

På hösten brukar jag spela mysiga och stämningsfulla RPGs t.ex fable, annars brukar jag även nu på hösten ha diverse skräckfilms maraton eller så sitter jag bara inne och söker nya spel att sätta tänderna i

Hex - 17 november, 2010

Jag brukar skratta lite åt alla soldyrkare som klagar på mörker och kyla, det piggar upp :) Och så mycket spel och serier/filmer som möjligt såklart, hösten is the shit.

Aftonstjaerna - 17 november, 2010

Helt klart är det att förbereda inför julen och alla julspel man skall spela. Speciellt är det ett spel jag alltid spelar på jul och det är, tro det eller ej, Counter-strike med en speciell julbana (cs_winternights). Den spelar jag varje jul ensam med en kompis, och det är verkligen julkänsla. Hösten då? Ja den går ut på att förbereda den här jultraditionen, för tro inte att jag sparar inställningarna och linuxservern för det här från år till år? Nä, den sitter jag och konfigurerar om varje höst och testar brandväggen om den funkar för anslutningar och så vidare ;) Så mysigt har jag det under hösten!

oHcean - 17 november, 2010

Jag tycker man ska ta upp några klassiker på sin DS. Jag tänker bland annat på Elite Beat Agents som fick mina smilband upp till öronen. Allt handlar om att hitta något som håller igång skrattmusklerna. Idag finns till exempel Phoenix Wright- spel på både Wii och iPhone, eller så har man de till DS.
Något annat som är härligt är att under hösten smita in på en pub med någon man tycker om. En bärs en kall eftermiddag/kväll värmer gott i själen. Detta kan jag inte göra med min fru som jag annars gör det med då hon är gravid :P. Men mysigt är det!

Conny - 18 november, 2010

TV-seriemaraton!

Gå till den där affären som är alldeles för dyr på nyheterna på DVD, men som kan ha gamla godbitar i hörnet. Hitta serien du alltid velat se men aldrig velat betala för, i alla fall inte för mycket. Köp på dig ett gäng säsonger för en billig summa nu när serien är såpass gammal. Värm glöggen, ta fram pepparkakorna, stäng av mobilen och se på det tills du somnar. När du vaknar fortsätter du. På en vecka klarar du fem säsonger!

Nikke - 18 november, 2010

Ni har en del fina tips, man kanske skulle prova för just nu halvsuger mina rutiner :)
En vardag: Black Ops > jobb > Black Ops (Theater) > Discovery Channel > säng
Ska iväg i helgen men ska göra allt jag kan för att hinna med ett till black ops-montage innan jag drar.

Niklas - 18 november, 2010

När det är höstdeppigt som nu så blir vardagen mycket roligare om man spelar spel tillsammans i värmen. Varför inte spela co-op i spel som Lara Croft Guardins of the light. Kolla på den extended versionen av Avatar. En annan rolig grej att göra när mörkret faller på är att spela brädspel eller bada/basta med ett par vänner.

Karma - 18 november, 2010

Bara att köra temp-övervakning på sin PC under höst/vinter och så posta siffrorna på australiensiska hårdvaruforum.

Sedan kan man ju stanna i lägenheten en hel helg och spela utan dåligt samvete.

Per - 19 november, 2010

Mitt bästa råd är att när du kommer hem på kvällen så ät något gott, ta en dusch, byt till nya lakan i sängen, kryp ner i sängen och spela t.ex. det nya Professor Layton spelet.

Mia - 22 november, 2010

Mitt bästa tips är att man ser till att käka något riktigt gott först. Sen bunkra upp me godis och dricka i soffan och sätter sig och spelar ett riktigt bra spel ex: Medel of honor med några kompisar över live

Mia - 22 november, 2010

Skulle ju stå Medal of honor

karl-jacob ingvarsson - 22 november, 2010

Nu när det är mörkt och ruskigt passar väl ingenting bättre än att spela något av dem gammla pixelspelen som man älskade som liten! Inget gör en gladare än att återuppleva några av dem bästa gammla spelminnena man har. Brukar alltid spela lite A Link To The Past nu under höst och vinter tiden.

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp