Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Årets Äventyr: För en handfull dollar?

7 Skrivet av - 17 december, 2010

Red Dead Redemption kan mycket väl vara den här konsolgenerationens bästa free roam/sandbox-spel, definitivt har Rockstar överträffat sig själva då spelet slår allt vad GTA heter på fingrarna. Allt känns bara så otroligt välgjort och spelet är så fullt av innehåll att det kan sysselsätta dig i över 50 timmar, släng in en dos multiplayer och ett gäng DLC (varav ett var helt gratis och ett annat innehåller zombies, zombies!) och vi snackar verkligen valuta för pengarna.

Red Dead Redemption har allt man kan begära av ett äventyrsspel bla intressanta karaktärer, bra story, en stor värld att utforska, fullt med sidequests och mini-spel. För att inte tala om hela Western-temat, något som känns väldigt underskattat och som vi sett alldeles för lite av bland TV-spelen. Mer Western åt folket?

I slutändan är den där speciella känslan man får av att lugnt rida mot solnedgången i takt med den helt underbara musiken med stark western-tema helt oslagbar, på sitt sätt.


Det här inlägget är en del av den gemensamma satsningen ”Årets spel enligt svenska spelbloggar”, där varje dag, fram till julafton, deltagande spelbloggar var för sig utser en vinnare i en förutbestämd kategori. Idag har följande bloggar utsett vinnaren i kategorin ’Årets äventyr’: Aftonstjaerna, Ariez, BitGarden, Bloggonoid, EmmyZ, Familjenspel, Kraid, Lunandrez, Megastorm, Munins skärvor, n00b schoolbus, Onlajn, Pixelviking, Savepunkt, Spel på allvar, Spel-Malmer, Spelgubben, Spelografi, Spelvärldspareringar och Xboxflickan & Nikke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

NuYu - 17 december, 2010

Jag undrade nyss om inte Enslaved var populärast i denna kategori, men tror nog faktiskt det är RDR.

Lunandrez - 17 december, 2010

Spelet lär ju definitivt höra till de bättre free roam/sandbox-spelen den här generationen, och är definitivt årets bästa äventyrsspel även om det har hård konkurrens av flera spel (AC: Brotherhood, Castlevania: Lords of Shadow m.fl.). Red Dead Redemption får allt vad GTA heter att kännas ”meh”, medan det här är riktigt, riktigt bra.

Robin Johansson - 17 december, 2010

Jag älskade det här spelet rakt igenom, satt och nyna ”i wanna be a cowboy baby” hela tiden” :P nått jag har börjat tänka på nu när jag spelat igenom Undead Nightmare är bilderna när man precis startat spelet. När man får se ödsliga bilder från hela RDR världen, dom har prickat den där hopplösheten men också friheten med att vara en comwboy, jag älskar det :)

Caymot - 17 december, 2010

Oj vad jag håller med! Sandboxgenren är en av mina favoritgenrer, och RDR lämnar alla andra spel i den här genren hostandes i dammolnet dess hovar river upp. Det bästa jag spelat i år!

Holmberg - 18 december, 2010

Klart värdig vinnare i den här kategorin. Jag är notoriskt dålig på att spela klart spel till sluten men RDR höll mig klistrad hela vägen. Det bjöd verkligen på känslan av en riktig western-rulle.

Jonas Andreasson - 18 december, 2010

Ett av de bästa äventyrsspelen någonsin. Vilda västern är (var) en sån outforskad guldklimp. Hoppas på fler grymma spel där!

Norma21Mayer - 24 februari, 2011

I strictly recommend not to wait until you get enough cash to order all you need! You should just take the mortgage loans or commercial loan and feel fine

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp