Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Årets Nedladdningsbara: 1000 zombies var bara en aptitretare

5 Skrivet av - 13 december, 2010

Det var inte ens svårt att välja, Dead Rising 2: Case 0 som inte riktigt är DLC, men heller inte riktigt ett fullt spel, utan snarare något mellanting där precis allting gjorts rätt.

Case 0 är en slags prequel till Dead Rising 2 som släpptes ungefär en månad i förväg, för oss zombiefans var det en självklarhet men i slutändan passade det nog bäst för de som var lite mer tveksamma mot Dead Rising 2, för de som ville ha en liten bit av kakan innan de bestämde sig för bu eller bä.

När spelet släpptes spelade jag in en video med mycket gameplay där jag förklarade vad som gjorde spelet så bra, det här var innan Dead Rising 2 släpptes, ni kan se video här nedan.

En av mina största önskningar inför 2011 är att fler utvecklare hakar på det här konceptet för jag kommer nappa direkt, helt fantastiskt för de där lite mer tveksamma spelen där man känner att ett vanligt demo inte riktigt räcker till. Fast då ska det ju göras rätt förståss (Ja, jag sneglar på dig Dead Space: Ignition…)

Det här inlägget är en del av den gemensamma satsningen ”Årets spel enligt svenska spelbloggar”, där varje dag, fram till julafton, deltagande spelbloggar var för sig utser en vinnare i en förutbestämd kategori. Idag har följande bloggar utsett vinnaren i kategorin ’Årets nedladdningsbara’: Aftonstjaerna, Ariez, BitGarden, Bloggonoid, EmmyZ, Familjenspel, Gaminggrannar, Kraid, Lunandrez, Megastorm, Munins skärvor, n00b schoolbus, Onlajn, Pixelviking, Savepunkt, Spel på allvar, Spel-Malmer, Spelgubben, Spelografi, Spelvärldspareringar, Victoria Saade och Xboxflickan & Nikke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Familjenspel - 13 december, 2010

Ja eftersom jag avskyr Dead Rising 2 så finns det en väldigt liten risk att jag skulle testa det här :) Skoj att se något annat än Limbo dock :P

Fred - 13 december, 2010

Grymt bra marknadsföring som alla vinner på, mer sånt spelbranschen!

Jonas Andreasson - 13 december, 2010

Prequels är 2010 talets demos? Känns som lite samma sak som en demo. Har aldrig kört Dead Rising 2 pga zombi inflationen som råder just nu. Jag har fått nog av dem :)

Lunandrez - 13 december, 2010

Känns inte som ett oväntat val ifrån Nikkes sida som verkar tycka väldigt bra (okej, det kanske är en underdrift) om Dead Rising över huvud taget (anar att vi får se DR2 i topp-5). Jag är själv inget fan av varken ettan eller tvåan och fastnade därmed inte för Case Zero heller när jag testade det innan DR2:s release. Men kan ju helt klart förstå de som ser det stora nöjet i allt zombieslaktande etc. ^^

Robin Johansson - 15 december, 2010

Ja man får väl hoppas att det här sätter standarden för demospel i framtiden. Kommer ihåg när jag lirade demot till Abe’s Odeesy(stavning?) så fick man spela första leveln, så fick man spela samma bana igen när man väl hade spelet. Jag tycker ändå att RDR Undead Nightmare var ett bättre DLC. Just för att det är en miljö som man aldrig kommer få se zombies igen, och Rockstar har sån skön humor. Karaktärer från RDR kommer tillbaka fast i annan tappning, jag gillade det mer :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp