Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

GOTY 2010

16 Skrivet av - 25 december, 2010

Vi hälsar en God Jul och presenterar våra 5 favoriter från 2010 med hjälp av ett youtube-klipp med intressanta och djupa diskussioner!

Det här inlägget är en del av den gemensamma satsningen ”Årets spel enligt svenska spelbloggar”, där varje dag, fram till julafton, deltagande spelbloggar var för sig utser en vinnare i en förutbestämd kategori. Idag har följande bloggar utsett vinnaren i kategorin ’Årets spel. 1:a plats’: Aftonstjaerna, Ariez, BitGarden, Bloggonoid, EmmyZ, Familjenspel, Gaminggrannar, Kraid, Lunandrez, Megastorm, Munins skärvor, n00b schoolbus, Onlajn, Pixelviking, Savepunkt, Spel på allvar, Spel-Malmer, Spelgubben, Spelografi, Spelvärldspareringar, Victoria Saade och Xboxflickan & Nikke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Hampe - 25 december, 2010

Man är inte en bra sci-fi nörd förrän man sett Doctor Who! Get on it!

Henke (spelgubben) - 25 december, 2010

Tänkte önska er en riktigt god jul och samtidigt passa på att säga att jag är en av dom som det är fel på. Har inte spelat ME2 och kommer nog aldrig göra det heller :P

Lunandrez - 25 december, 2010

Kul att se er topp-5 också. Tre av fem spel som också var med på min lista, Red Dead Redemption på exakt samma plats. Att Mass Effect 2 och Dead Rising 2 skulle knipa platser i toppen var ju inte heller så förvånande. ME2 behöver man väl inte säga mycket om, det har svenska spelbloggosfären styrkt rejält under dessa veckorna. Gällande Dead Rising 2 så verkar ju Nikke, till skillnad från mig, ha fastnat för det enormt, själv har jag inte mycket tills övers för det. ^_~

God jul hur som helst, så här natten till juldagen!

Nikke - 25 december, 2010

God Jul hörni!

Bummi - 25 december, 2010

Kul att se Bioshock 2 på någons topplista! :] DLCn håller hög kvalitet så hoppas ni för tillfälle att spela igenom den snart. :) God Jul på er också!

Lunandrez - 26 december, 2010

Bummi: Visst är det! Tror jag var den enda förutom Xboxflickan & Nicke som hade med Bioshock 2 i topp-5 (på en tredjeplats och allt hos mig), illa! =P

Bummi - 26 december, 2010

@Lunandrez: Bra det! :D Jag har ju dock inte spelat fler än några få av årets större titlar så har inte mycket att jämföra med. :) I vilket fall som helst så är jag väldigt säker på att Bioshock 2 skulle finnas på min topp 5 ändå (om jag hade gjort någon); underbart spel!

Familjenspel - 27 december, 2010

Inte en allt för oväntat etta :) Lite oväntat att Dead Rising 2 kom med, känns som Nikke fick jobba hårt för det :)

Magnus - 27 december, 2010

Härligt att se att Demon’s Souls blev nämnt i alla fall. Enligt mig är det det bästa spel jag någonsin spelat. Har varvat det två gånger nu. :-)

Nikke - 27 december, 2010

Magnus: Spelet kanske hade kommit ännu högre om det inte vore för att jag inte riktogt hunnit ge ps3 någon tid det här året :S

Markus L - 28 december, 2010

Härligt att se att du klätt upp dig Nicke. Angelica, du får se till att styra upp din brors klädval lite så här inför årets slut! I övrigt bra genomgång. Skönt att man har lite bra spel att se fram emot. Har som sagt både Mass Effect 1 & 2 liggandes i hyllan, likväl som Bioshock 1 & 2. Jag måste fixa min dator så jag kan komma ikapp lite med spel igen.

Jim - 30 december, 2010

God Jul och Gott Nytt till er båda! PUSS!

Gurra - 30 december, 2010

Gott nytt på er!

Mitt år kunde väl ha slutat bättre. En HDD som jag tvunget behövde formatera (gick inte köra en backup). 150 gig spel åt skogen typ. Värst är ändå sparningarna.

Johannes - 30 december, 2010

Dead Rising 2 är jag lite sugen på faktiskt. Ska nog ta och försöka spela igenom det tillsammans med Tobias.

Angelica - 31 december, 2010

Hampe: Det kanske får bli Doctor Who efter Battlestar Galactica? :D

Henke (spelgubben): Lite sent men god jul igen ^__^ Men du… det gör inte så mycket att du inte spelar Mass Effect 2. Du är ju en helt okej person ändå. Du spelar ju åtminstone Rock Band!

Lunandrez: Kul att du håller med! Men ja… Dead Rising 2… det där får Nikke försvara ;) Jag tyckte det var kul också iofs!

Bummi: Sjukt pepp nu! Jag fick dessutom massa samlargubbar från Bioshock 2 nu också! :D Ska införskaffa Minervas Den snart :)

Familjenspel : Ja, Demon’ss Souls åkte ur till förmån för Dead Rising 2 :(

Magnus: Kul! Min sambo har också kört det massor. Skrattar fortfarande åt hans stora kantarell-hatt! ^__^

Markus L: Haha, eller hur? Där sitter jag i min piffiga spetsklänning från Ida Sjöstedt (LOVES IT i bästa modebloggaranda), och Nikke sportar sin Wrestling-stil hårt. Ska försöka få på honom en slips nästa år!

Jim: God jul! ^___^

Gurra: Åh, vad tråkigt med hårddiskstrul :( Lider med dig!

Johannes: Ja, prova! Det har sin charm :)

Kletet - 31 december, 2010

Då var jag inte ensam om att utse Mass Effect 2 till årets spel direkt efter jag spelat klart det då! :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp