Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Årets Utvecklare: En sagoberättare med fingertoppskänsla

7 Skrivet av - 5 december, 2010


Det här inlägget är en del av den gemensamma satsningen ”Årets spel enligt svenska spelbloggar”, där varje dag, fram till julafton, deltagande spelbloggar var för sig utser en vinnare i en förutbestämd kategori. Idag har följande bloggar utsett vinnaren i kategorin ’Årets utvecklare’: Aftonstjaerna, Ariez, BitGarden, Bloggonoid, EmmyZ, Familjenspel, Gamingmama, Kraid, Lunandrez, Megastorm, Munins skärvor, Pixelviking, Savepunkt, Spel på allvar, Spel-Malmer, Spelgubben, Spelografi, Spelvärldspareringar och Xboxflickan & Nikke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

EmmyZ - 5 december, 2010

Bioware var helt klart mitt andraval för årets utvecklare i år. Men jag måste nog säga att jag tycker att Blizzard var snäppet bättre :) Fast jag verkligen älskar Mass Effect 2!

Ercarret - 5 december, 2010

Intressant val. Skulle jag nämna en favoritutvecklare så skulle det väl bli Bioware, men jag blev rejält irriterad på hur buggigt Awakening var. Det kändes lite som att det stressades ut, vilket skadade slutprodukten. Till slut så ragequittade jag när hela mitt inventory försvann, och avslutade expansionen först flera månader i efterhand. Lite synd, för annars gillade jag verkligen expansionen. Det är inte ofta man ser sådant, som är mer än ett DLC-paket, nuförtiden. De ska ha credd för att de skeppade den.

Men sedan så släppte de ju Mass Effect 2, och det bara … *dreglar* … det är bara så bra.

Johan - 5 december, 2010

Håller helt med om detta, Bioware är också mitt val. Som du säger så lägger dom väldigt mycket tid på sina spel och det märks verkligen.

Btw passande med dom blåa lense flare linjerna från ljusen, väldigt Mass Effect så :)

Mattias Andersson (Onlajn.se) - 5 december, 2010

Mass Effect 2 är ett av mina favoritspel of all times, ett helt underbart spel och det bästa av allt är att jag fortfarande har DLC att spela igenom! #Win \o/

emma - 5 december, 2010

Bioware är så jävla bra. Dragon Age: Origins och Mass Effect 1 och 2 är troligtvis de bästa spelen jag någonsin har spelat!

Familjenspel - 5 december, 2010

Ja Bioware har skapat en massa fantastiskt men samtidigt har dom ”bara” släppt ett spel i år och det är ME 2, visserligen ett av de bästa spelen men samtidigt också inte något nytänkande direkt.

Lunandrez - 5 december, 2010

Även om jag tycker att Mass Effect 2 är ett mycket bra spel och att Bioware är fantastiska när det kommer till det här med att berätta en historia samtidigt som man själv får vara med och påverka väldigt mycket, så har de nog aldrig riktigt hamnat så högt i rang hos mig som hos många andra. Men det märks att de lägger ner mycket tid på sina spel både innan och efter släpp, och det ska de ha cred för, absolut.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp