Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

En av 100 uppstickare

17 Skrivet av - 1 december, 2010

För nionde året i rad utser karriärnätverket Shortcut årets 100 Uppstickare. Bland kriterierna för att komma med på årets lista har just uppstickighet och nytänkande vägt tyngst och bland de 100 personerna finns såväl entreprenörer som intraprenörer och andra inspiratörer som förtjänar extra uppmärksamhet.

Mitt namn är med på den där listan. Genom att släppa fram min passion för spel, göra saker som jag älskar och ibland göra saker som jag tycker är lite läskiga har jag nått fram till människor och förhoppningsvis låtit min entusiasm smitta av sig. Det finns människor som tycker att jag är en av de 100 mest inspirerande unga personerna i Sverige just nu. Det mina vänner, det är faktiskt ganska stort.

En annan spelprofil som syns på listan är indiestjärnan Erik Svedäng som står bakom Blueberry Garden, Kometen och Shot Shot Shoot. Jag råkar dessutom veta att författaren Johanna Nylander som också är med på listan har en spelgrafikerutbildning i bagaget. För att inte tala om Andie Nordgren som jobbar på CCP Games. Hurra för gamer-uppstickare!

Du hittar hela listan på Shortcut.nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Ercarret - 1 december, 2010

*tummen upp*

Peter - 1 december, 2010

Wow! Stort – och välförtjänt! Du är ju grym.

emma - 1 december, 2010

Nice! Grattis Angelica!

Familjenspel - 1 december, 2010

Hoppla! Vad skoj! Grattis!

Spel-Malmer - 1 december, 2010

Grattis. Och jag blev lite chockad när det visade sig att jag kände ettan. Hans fru har varit receptionist på mitt jobb. Han testade doftljus på oss…

Lord Gothic - 1 december, 2010

Grattis :).

Joakim - 1 december, 2010

Härligt, jag får be om att gratulera till denna utmärkelse! Du är väl värd den =)

Ina - 1 december, 2010

Väl värd indeed! <3

Linus - 1 december, 2010

Oj, det var inte dåligt. Grattis Angelica! :)

Stefan Norlander - 1 december, 2010

Nämen vad kul! Grattis! (och när jag ändå skriver en kommentar måste jag passa på att tacka för din trevliga tillställning under GameX)

Efraim - 1 december, 2010

Grattis! Väl förtjänt tycker jag med! En sån lista vill jag också hamna på! :P

Mikael Carlsson - 1 december, 2010

Grattis! Vad roligt.

Roger Eklöw - 1 december, 2010

Grattis Angelica!

Blog 'em up-Jimmy - 2 december, 2010

Fräsigt! Grattis, Angelica!

James Castillo - 2 december, 2010

Du är underbar som person, och en fin förebild. Grattis!

ela - 2 december, 2010

det förtjänar du! du har verkligen inspirerat den här fisken!

Angelica - 2 december, 2010

Tusen tusen tack! <3

Nästan overklig känsla att få höra att man lyckas inspirera människor. Det är superfint!

Spel-Malmer: Världen är allt bra liten :)

Stefan Norlander: Tack själv! :)

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp