Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Hurra för julkort!

4 Skrivet av - 21 december, 2010

Jag har fått ett julkort och det är jag så himla glad för. Tack Lando!

Jag hoppas dessutom att ni har gillat alla våra årets-inlägg den senaste tiden. Många bra speltips där! Som ni kanske har märkt så räknar de andra spelbloggarna ner från fem till ett just nu. VI tyckte att det blev lite mycket så vi slår ihop allt och bjuder på en maffig videoblogg med våra topp fem på självaste julafton. Så håll utkik efter den!

Sen vill jag be lite om ursäkt för jag varit lite dålig att svara på era kloka och fina kommentarer de senaste dagarna. Det är så himla mycket nu innan jul och saker som ska vara på plats att jag inte riktigt hinner med. Men jag lovar att svara på ett gäng imorgon! Så håll ut, diskussionen fortsätter snart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Lando - 21 december, 2010

Haha, goa grejer xD

Liara tar förövrigt fram julpyntet och råkar dra med sig Talis mask, det är ”the story” bakom kortet så att säga ;)
Jäkla shame att vi inte visste hur just din Shepard såg ut dock! Det grämde oss lite, så vi körde Default :)

Varvade förövrigt Mass Effect i förrgår, riktigt bra grejer, blir tvåan efter jul nån gång!

Peter - 21 december, 2010

Riktigt trevligt jukort.
De är verkligen duktiga på att rita.
För övrig så känner jag nästan dem (har bott nästan grannar med dem) så jag vet vem dem är även om jag inte känner dem personligen.

Ser fram emot att se alla fina bidrag i julkortstävlingen.

Angelica - 21 december, 2010

Lando: Superfint juuu! <3 Tack igen ^_____^b

Min shepard har nog samma frisyr, men lite sotad make up, gröna ögon och ljust hår. :)

Peter: Ja, det var massa superfina julkort i tävlingen. Visar upp alla imorgon! Kul att du visste vilka Landosarna var :)

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp