Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

De seglivade klassikerna och rundsparkar laget runt

5 Skrivet av - 9 februari, 2011

Under förra helgen streamade jag gameplay i nästan 25h totalt mellan Fredag och Söndag och herregud så kul jag har haft! För det första har det varit väldigt skönt att äntligen få ta tag i de där klassiska spelen man egentligen velat spela under flera år men som prioriterats bort i och med allt achievementhorande, CoD- och FFXI-spelande och för det andra har det varit otroligt härligt att hela tiden ha någon att prata med, även om det blir en lite konstig kommunikation när jag använder mikrofonen och svarar på textmeddelande, men man vande sig rätt snabbt. Jätteskön stämning i chatten och ni som hängt där verkar kommit bra överens också :)

De goda nyheterna är att min Livestream-kanal har blivit verifierad, vilket betyder att det inte längre finns någon gräns på antal tittare samtidigt (Förr var den på 50.), nu kan jag äntligen börja promota kanalen på allvar utan att vara bekymrad över att någon stackare inte ska få komma in och titta.

Flera Resident Evil-spel har klarats av, vissa med tider jag är riktigt nöjd med.

Nu till helgen blir det spel igen, om inget oförutsett dyker upp så kör vi igång på Fredag kl 18:00 med Clover’s pärla från 2006, God Hand. Vill du tjuvkika lite och veta mer om spelet skrev min vän hiro en skön text om spelet för ett tag sen som jag inte annat än kan rekommendera, annars kan du ju nöja dig med den här helt sjuka trailern som, tro det eller ej, är precis lika wacko som spelet i sig är. Det blir även en omgång på Lördag, vid samma tidpunkt, spel är dock ej bestämt så förslag är välkomna.

PS. Rekommenderar er att hålla utkik på bloggen under de närmsta dagarna, det kan kanske vara så att en liten liten tävling letar sig fram. Man vet ju aldrig ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

MajmooN - 9 februari, 2011

Det var riktigt skoj med med livestream! Skön stämning med coola människor inklusive dig Nikke + Billy med sina awesome tribals :)
Klart att jag kommer kolla på nu i helgen också, vi ses där! :D

smekkes - 9 februari, 2011

ska själv ha en gaming weekend, så kommer lätt kolla på detta oxå:)

Tant Ove - 9 februari, 2011

Ja, det var trevligt… MERA MERA MERA ;]

hiro - 9 februari, 2011

GODDO GODDO!

Bra att du visar upp spelet för resten av världen :D

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp