Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Drakar och jättebröst

11 Skrivet av - 22 februari, 2011

Jag vet att vi är många som väntar på Dragon Age 2, och jag vet inte om ett demo gör väntan lättare eller helt enkelt bara ännu mer olidlig. I vilket fall som helst så dök det upp idag. Jag spelade på Xbox 360, men PS3 och PC går minst lika bra!

Man får prova på striderna, nosa lite på levelsystemet, träffa coola karaktärer och vid demots slut låser man upp en bonuspryl att använda i fullversionen av Dragon Age 2.Demot är ganska stort men väl värt en nedladdning om du är det minsta nyfiken!

Spontana tankar har jag två. Jag gillar att dom har anpassat striderna mer för konsolspelande, det fungerar riktigt bra. Men vad är grejen med att tjejerna har gigantiska porrskådistuttar? Verkar väldigt opraktiskt… Å andra sidan hade dvärgsnubben en skjorta som var urringad ända ner till naveln.Nåja, kul var det i alla fall och Hawke verkar vara en riktigt skön hjälte som jag ser fram emot att få spendera mer tid med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

hawk - 23 februari, 2011

Verkar ju riktigt lovande detta, varför är inte hela spelet ute NU? Lite taskigt, nästan.

Johan Sjöström - 23 februari, 2011

Det finns gott om grafiker här på Högskolan på Gotland som både kan rita kvinnor utan ballongbröst och hitta på en mer intressant design för spelets huvudfiende än en grå orch-pallet swipe. Så det finns hopp för framtiden :)

Olov - 23 februari, 2011

Jag vart ganska besviken på demon, om man tänker på vilken väg spelet har tagit. Men glömmer man bort ettan och baldurs gate-spelen (svårt!!) verkar dragon age 2 som ett schyst tidsfördriv… med lite väääl stora bröst. Tack för tipset! Hade inte funnit demon annars.

Nikke - 23 februari, 2011

Större bröst = bättre spel.
Visste ni inte?

hawk - 23 februari, 2011

Olov, du har nog till viss del rätt i det du säger men med allt man hört om förändringar jämfört DA:O så var mina förväntningar rätt långt ifrån de du beskriver.

Det är ju ändå i mångt och mycket vara mer likt än olikt, den allra största skillnaden var, som jag upplevde det i demot åtminstone, att presentationen av striderna (mer än spelmekaniken) är mer actionbetonad samt hur dialogalternativen presenteras.

Detta demo bekräftade ändå för min del att jag vill ha det här spelet snarast… :-)

Jag hoppas dock att demot var löjligt lätt bara för att de skulle kunna stänga av save-funktionen utan att orsaka problem för någon, annars lär man tappa intresset för striderna om inte annat.

Holmberg - 23 februari, 2011

Jag har ju inte testat demot än men allt prat om att det är mer anpassat för konsol gör mig lite orolig . Jag spelar hellre på PC och 1:an var ju halvt konsolifierad redan. Om dom tagit bort översiktsvyn så är det ju en stor förlust.

Ang svårigheten så är väl det helt i linje med Dragon Age… i Origins var man ju tvungen att spela på Very Hard om det skulle vara någon mening alls med striderna.

Dan - 23 februari, 2011

Det är tråkigt att spelkaraktärer nästan alltid är stöpta ur samma form. Jag älskar att man kan skapa ett eget ansikte till sin karaktär i Mass Effect-spelen. Det gör omspelningen roligare, men jag stör mig verkligen på att det inte går att påverka kroppsbyggnaden alls.

Det hade räckt med typ 2-3 presets, visst det blir dubbelt eller tredubbelt antal modeller för dräkter och kanske ytterligare animationer för Shepard. Men det finns ju redan nedladdningsbart material för alternativa kläder. Jag skulle köpt ett ett kroppsbyggar-tillägg alla gånger istället för att spela som pinnsmal tjej-Shepard.

Bear - 23 februari, 2011

Jag har hört att när dvärgen (vad han nu heter har helt och hållet sluppit mig ur minnet) berättar historien om Hawke överdriver inte bara stridsförmågan utan också då tex bröststorleken.. Det förändrar ju inte att dom är jättestora men.. det visar väl sig så småningom när hela spelet är ute :-)

smekkes - 23 februari, 2011

Jag visste det Nikke :P

nä men gilla demot, ser framemot release day:)

Ina - 23 februari, 2011

Jag blev toookbesviken, men ser potential i spelet i alla fall. Det finns saker som lockar mig helt enkelt. Blir ingen avbokning, men jag är inte lyrisk :/

Bear: Ja det verskar som att Bethanys bröst är större när Varric berättar ”legenden” i början. Dock är det inte bara där det finns stora bröst utan under hela spelet.

Tommy (forza78) - 24 februari, 2011

Haha, min sambos första kommentar när hon tittade på när jag spelade demot var: ”fan vad stora bröst alla har”. Så du är inte ensam om din iakttagelse.

Jag blev ganska besviken på demot, gillar inte det nya stridssystemet men det kanske är en vanesak. Det blir nog ett köp i vilket fall som helst, har dock inte bestämt om det blir till pc eller ps3 än.

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp