Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Sista chansen att tävla om Dead Space 2 och svinsnygga litografier

1 Skrivet av - 25 februari, 2011

Missa nu inte att skicka in era kreativa fotobidrag i Dead Space 2-tävlingen. Idag, fredag, är nämligen sista dagen!

Regler och instruktioner finner du i blogginlägget om tävlingen. Skynda att vara med och tävla!

Appropå tävlingar så måste jag säga hurra och tack till alla er som tror på mig i min och Emmys träningsutmaning. Ni som inte har gissat har fortfarande några dagar på er. Jag lovar att inte göra er besvikna och rent ut sagt träna arslet av mig nästa vecka! Go Team Angelica!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp