Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Missa inte spelmusikkonserten Level UPPsala!

6 Skrivet av - 18 februari, 2011


Level UPPsala är David Westerlunds nya projekt, där han tillsammans med Kungliga akademiska kapellet kommer framför klassiska spellåtar i ny tappning. David Westerlund har ju tidigare anordnat konserter med Final Fantasty- och Castlevaniatema i Stockholm, så det är kul att se att någon annan stad får ta del av hans energi och pepp. Med rimliga biljettpriser och en orkester med störtsköna David i spetsen ser jag ingen anledning att stanna hemma om man har möjlighet att ta sig till Uppsala Universit den 12 mars!

Från Akademiska Kapellets hemsida:

Det kommer att bli en fullkomligt fullproppad föreställning med många efterfrågade spel som arrangerats för första gången för full symfoniorkester. Några av de spel som är i fokus är Final Fantasy, Zelda, Chrono Trigger, Castlevania och även en hel del överraskningar från både gamla och nya spel. Det kommer att bjudas på det bästa av det bästa, så att både fans av TV-spelsmusik och folk som är nyfikna på genren ska få den bästa möjliga upplevelsen.

Biljetter köps via Ticnet och kostar 100-200 kronor beroende på plats. Och faktiskt, hur kan man inte vilja se den här mannen live?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Lando - 18 februari, 2011

FFFFaaaan xD Dit vill man ju mkinst sagt gå, deras FF_grej var ju riktigt jävla bra. Men varken datum eller stad eller tid spelar särskilt bra boll med vårt sceham just den dagen. Så det skiter ju sig.

Aja. Dom kanske kommer till Götet igen :3

Sivert Karp - 18 februari, 2011

” Final Fantasy, Zelda, Chrono Trigger, Castlevania”

Dessa spel – och dess musik – i all ära, men de är så överanvända i symfonisammanhang att det snart börjar övergå i ironi. Jag skulle gärna se att några andra spelserier kunde få stjäla ”fokus” någon gång.

Dxtr - 21 februari, 2011

Självfallet att man åker dit.

Tommy Håkansson - 21 februari, 2011

Jag är där om biljetter finns kvar i slutet av månaden! Just nu har flytten till Stockholm dragit slut på nästan hela kassan, så för säkerhets skull håller jag i pengarna tills löning. :p

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp