Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Träningsutmaningen: Dag 1

9 Skrivet av - 28 februari, 2011

Började dagen med att grunda rejält. Har hört att frukost är viktigt för tränande människor.

Dock åt jag bara halva semlan. Så det måste ju vara värt 5 poäng att jag la band på mig själv där!

Nåja, väl hemma efter en dag på jobbet började jag med att möblera om lite i vardagsrummet för att få maximalt med utrymme. Det tillsammans med att starta upp spelet och göra inställningar tog säkert en halvtimme så klockan hade hunnit närma sig åtta innan jag kom igång. Men här är min gumma! Jag bytte till lite snajsiga kläder, pluttade dit min längd och vikt och annat trams för att bonda lite.

Men fasiken, insåg nu att jag missförstod spelreglerna. Såg att Emmy kört dubbla träningspass nämligen… Tänkte att vi bara fick köra fyra pass totalt under veckan, och eftersom EA Sports Active som standard kör 30 min som max så blev det inte mer än ett 30 minuters pass för mig, men jag är nöjd ändå. Jag svettades lite och enligt hjärtmätarmojängen på armen fick jag upp pulsen rätt bra.

Jag valde fokus på ben, och tyvärr blev jag tvungen att hoppa över alla övningar som gjordes liggande eftersom Kinecten inte registrerade mina rörelser. Golvytan räckte inte till och soffan stod i vägen. Attans!

Jag fick bara ihop 132,4 kalorier på 28 min, plus mina 5 bonuspoäng från den halva semlan jag inte åt blir det 165,5 poäng. Sen gick jag förbi Medborgarplatsens T-bana på hemvägen och tog den från Slussen istället och det var ju faktiskt en sån där fin vardagsgrej för motionen så det måste bannemej vara 5 poäng där också! Totalt blev poängen för dagen 170,5. Achievements trillade det in några men dom räknar jag in sen! Jaja, EmmyZ som uppenbarligen inte har bättre saker för sig än att gå långa barnvagnspromenader har fått ett litet försprång, men det ska jag väl kunna knappa in på under veckan!

Men en ruskigt rolig nyhet, imorgon börjar jag på nytt jobb! En av anledningarna till att jag valde att ta det lite lugnt med träningen, så jag slipper hasa runt på nya kontoret som en handikappad zombie imorgon. Exakt vad det handlar om vill jag nog inte berätta riktigt, riktigt ännu. Men jag tror att ni kommer gilla det. Eftersom jag är väldigt förtjust i mitt nuvarande jobb på GamersGate också tänkte jag ändå fortsätta med det då det här bara är en projektanställning på deltid. Ett projekt kan man säga. Det blir några dagar på GamersGate och några dagar med projektet. Imorn, då kör vi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

smekkes - 1 mars, 2011

ohh spännande med nya projektet:)

Spetsen #11 - 1 mars, 2011

Den där halva semlan du inte åt borde ju nästan ha givit 10 poäng…

Meroigo - 1 mars, 2011

Härlig semla… ;D Lycka till med träningen och nya jobbet!! ^^

Lando - 1 mars, 2011

Nytt jobb O: Wazzat, nu blev vi nyfikna.
@@@@@@
(O.O)(O.O)

Henke (spelgubben) - 2 mars, 2011

Det borde vara 100 poäng om man äter upp hela semlan. :D

Mattias Andersson - 2 mars, 2011

Fin semla! Men det var allt lite lite grädde i den va? :D

Lycka till med nya jobbet och tävlingen med för den delen!

Ina - 2 mars, 2011

Spännande med nytt jobb! :D

Inlänkat

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp