Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Jag pratar spel i P3 Populär och avsöljar en hemlis

14 Skrivet av - 15 mars, 2011

Bild lånad från P3 Populärs hemsida.

Idag gästade jag P3 Populär och pratade spel tillsammans med frilansjournalisten Nicklas Alicki. Gå gärna in och lyssna på P3 Populärs hemsida, vi har massa bra speltips! Jag släppte även ut katten ur påsen och avslöjade vad det är för nytt jobb och projekt jag har pratat om…

Jag har fått lite frågor om det nya projektet som jag svarar på om du klickar på ”Läs mer” här nedan!

Projektet är alltså att jag ska programleda det nya radioprogrammet P3 Spel som börjar sändas söndagen den 3:e april klockan 14.03-16.00.

Vad är det? Vilka kommer att vara med? Vad ska det handla om?
Ett program där vi snackar spel. Detaljerna kring är fortfarande hemliga. Jag kommer ju förstås inte vara själv i studion, någon gång nästa vecka borde en pressrelease gå ut och då får vi äntligen avslöja vilka fantastiska spelnördar jag har till hjälp. Men tänk såhär, ni vet ju att jag älskar spel och att jag kan det här med spel. Oavsett hur vi gör programmet och vad vi riktar in oss på så är det ju en jäkligt bra utgångspunkt, eller hur?

Vad händer med Xboxflickan & Nikke nu?
Det är inte helt bestämt. Jag kommer att blogga på P3 Spels hemsida, och Nikke har också ett annat spännande projekt på gång. Men vi gillar den här bloggen massor, och den kommer finnas kvar. Jag kommer dock inte skriva särskilt mycket, om än alls här när jag jobbar med P3 Spel. Men ni lär få minst lika grymma inlägg borta på P3 Spel-sajten! Nikke kommer hålla ställningarna när jag är borta, sen ser vi hur det blir till sommaren när P3 Spel slutar sändas. Så korta svaret: Vi tar det som det kommer, ingen av oss kommer sluta blogga i alla fall!

Är du fortfarande Xboxflickan?
Nja, namnet har ju varit lite missvisande ganska länge nu eftersom jag faktiskt spelar allting jag kommer över och faktiskt inte tycker mer om Xbox än någon annan konsol. I min nya roll kommer jag att vara Angelica, men det är ju inte fy skam det heller!

Men vad jobbigt, jag har ingen radio!
Ta det lugnt! Det är förstås jättemysigt att lyssna på radion när det sänds, men programmet kommer också att kunna höras på webben och laddas ner som pod i efterhand.

Mer info kommer allt eftersom. Men nu: Pepp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Bummi - 15 mars, 2011

Roligt! Ser fram emot detta. :]

Lunandrez - 15 mars, 2011

Ser också fram emot det, grymt kul att du får göra det här Angelica! Har också mina små aningar om vad för spelnördar det skulle kunna vara som du ska få hjälp av i studion. Peppen! ^_^

Chabrall - 15 mars, 2011

Fasten vad kul! Grattis! Kommet definitivt att följa projektet. Önskar er verkligen all lycka till. Du verkar vara en riktigt härlig tjej som jag därför verkligen vill att det ska gå bra för, du förtjänar det!!

Devlin - 15 mars, 2011

Vad gör Benicio Del Toro i P3 Populär?

Mattias Andersson - 15 mars, 2011

Hörde programmet. Jättestort grattis! Vad roligt!

Jag blir ju rentav tvungen att lyssna på radio ibland nu ;)

Joakim - 16 mars, 2011

Gratulerar! Ska bli riktigt roligt att följa p3 Spel framöver, blir till att damma av radion nu ^^.

Andreas Berg - 16 mars, 2011

Jättekul, stort grattis! :D

niklas (megastorm) - 16 mars, 2011

Fan vad kul och grattis =)

Victoria - 16 mars, 2011

Åh vad kul! Grattis! :)

Pazoozoo - 16 mars, 2011

Festligt! Kommer självklart att lyssna
Hoppas inte radiogamergänget varit allt för elaka mot dig nu ;)

Fares <3

smekkes - 16 mars, 2011

grattis! :) blir att ratta in p3 på söndagarna då hehe

Marcus - 16 mars, 2011

Grattis,
det var länge sedan jag lyssnade på P3. Söndagar var dock en dålig dag, får hoppas att det går att lyssna i något arkiv på p3’s hemsida.

Lycka till!

Angelica - 16 mars, 2011

tack för alla lyckönskningar, det här kommer att bli toppen! :)

Elin Ekberg - 16 mars, 2011

Vad roligt, kommer absolut att lyssna!

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp